Volledig restitueerbaar voor 07-06-23
Algotels
travelup.com
StayForLong
Beoordeeld op 2 juni 2022

Geweldig hotel voor een relax vakantie. Alles perfect verzorgd, goed eten, goed personeel en zeer behulpzaam, Alles super schoon en heel compact. alles dichtbij. Als je van een vakantie houdt met veel entertainment en gezelligheid zoals bijvoorbeeld live muziek, dan ben je hier aan het verkeerde adres. dat is dan ook het enige minpunt van dit hotel. Er is wel een disco maar de DJ van de eerste 4 dagen luisterde niet naar zijn publiek maar draaide allen house muziek. De DJ van de laatste was wel bereid verzoekjes te draaien. en als laatste een groot compliment aan de Belgische hostess die alles doet om het naar je zin te maken.!!

Beoordeeld op 31 mei 2022

Kamer was mooi, lekker bed, iedere dag goed schoongemaakt. In het hele hotel is de schoonmaak overigens top . Eten was prima, personeel ontzettend vriendelijk. Na een paar dagen weten ze wat je bij je eten wilt drinken…. We zijn in de loop der jaren in verschillende all-inclusive hotels geweest en dit vinden wij een van de betere.
De animatie vonden we iets minder, ze waren wel enthousiast maar na 1 week start het programma weer, wij waren 13 dagen en dan heb je het al gezien. Er werd niet op actualiteit ingespeeld, we waren er tijdens het songfestival maar daar werd niks aan gedaan, jammer. Ook vonden wij 5 euro voor een lootje voor de bingo behoorlijk prijzig en als dan de prijs bestaat uit kortingsbonnen voor de winkels in het hotel, die trouwens sowieso geen vaste prijzen hebben en een doosje turks fruit, dan zeg ik maak daar iets meer van. Geld trouwens voor de derde en tweede prijs, eerste prijs hadden ze nog wel iets extra. Wat ook vervelend over kwam is dat we nog geld kregen van een lid van het animatie team, hij kon aanvankelijk niet wisselen en we op het eind van de avond naar hem op zoek moesten om dit te krijgen. Hij reageerde een soort boos en gooide het geld bijna naar ons toe, niet correct.
Nog een tip, wil je op zaterdag met de bus naar Turgutreis, naar de grote markt, neem dan de dolmus naar Bodrum, 10tl en daar stap je over op de grote bus. Je kan daar niet met contant geld betalen maar gewoon je pinpas of creditcard werkt prima, is een 12 tl.

Beoordeeld op 27 mei 2022

Het hotel is ideaal voor een rust vakantie. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alles is super proper en word fantastisch onderhouden (zelfs de zee word gekuist). Het eten is in omvang misschien iets minder dan in andere hotels maar alles is super lekker. Overal in het hotel is er zeer goede wifi maar men moet soms wel eens opnieuw inloggen. Ook wil ik nog een extra vermelding maken voor de Guest Relations Catharina die heel vriendelijk is en je helpt in het Nederlands indien je een probleem ondervind.

Beoordeeld op 15 mei 2022

Top hotel is alsof we elke keer thuis komen .personeel zo vriendelijk kamer proper,alles heel goed nog nooit zo een goed hotel gevonden.Helemaal niks op aan te merken.Gaan er in oktober terug .Daar we met pijn in het hart terug moesten huis.En onze vrienden ons kwamen uitzwaaien

Kamertip: Wij zaten in een bungalow deze zijn sinds dit jaar helemaal vernieuwd en het is wooooow
Beoordeeld op 8 mei 2022 via mobiele applicatie

Geweldig hotel voor een fantastische vakantie met je gezin. Super hartelijke medewerkers, supermooie ruime kamers, fantastische buffetten, heerlijk zandstrand in een privebaai en een mooi zwembad. Hele fijne guest relations die ook nederlands spreekt en er echt is om jou te helpen met alles. Voor de beste vakantie ga je naar Hotel Samara!

Kamertip: Ontdek de omgeving! Er is heel veel moois: Turgutreis, Gumusluk, Yalikava of een van de vele uitzichten in de buurt.