Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
petra v

Wat een tophotel alles wat ik heerlijk vindt van en op een vakantie is daar aanwezig.

Beoordeling van Very Chic Bodrum
5,0 van 5 bollen19 sep 2023 beoordeeld
De locatie is top eten is top het personeel is echt geweldig en ze rennen voor je om alles zo goed mogelijk voor je te doen ik heb me super vermaakt.

De activiteiten waren erg leuk en het zwembad was mijn favoriet.
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 21 sep 2023
Dear Valued Guest,

Thank you very much for your time and review us.

We are very pleased to read you had an enjoyable stay with us.

We will be very pleased to welcome you back soon at Very Chic Hotel.

With Kindest Regards,
Very Chic Hotel Guest Relations

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 297
€ 220
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 220
0.1 km van Very Chic Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 190
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 190
0.3 km van Very Chic Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 95
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 95
0.1 km van Very Chic Bodrum
Zwembad
Restaurant
€ 287
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 287
1.0 km van Very Chic Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 303
  • ZenHotels.com
    € 216
  • Booking.com
0.3 km van Very Chic Bodrum
Gratis parkeren
Aan het strand
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 237
  • Expedia.com
    € 288
0.5 km van Very Chic Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 216
  • Lol.travel
    € 134
  • Booking.com
0.3 km van Very Chic Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 144
  • Expedia.com
    € 306
0.3 km van Very Chic Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    € 208
  • eDreams
1.0 km van Very Chic Bodrum
Gratis parkeren
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 139
  • eDreams
0.4 km van Very Chic Bodrum
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Gümbet bekijken
Beoordelingen (3.009)
Beoordelingen filteren
3.009 resultaten
Waardering van reizigers
2.000
514
243
109
143
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.000
514
243
109
143
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.009 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2022

Kamer erg vies wordt niet goed schoon gemaakt het eten erg matig ze zeggen op de website corendon is buffet maar dat is het niet het is a la carte van de kaart 5 stukjes patat en wat sla met vlees of vis erg kleine porties moest zelf koffie en thee kopen voor de kamer steeds vragen om flessen water en wc papier wordt ook niet bijgevuld.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wijbe V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2022
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your review and valuable feedbacks.

We are very sad to read that efficiency at our service did not match with your expectations.
Please rest assured that all feedbacks are brought into the attention of Very Chic Hotel Team. You may contact us via hello@verychichotel.com for sharing more feedbacks which help us to serve an experience beyond your expectations.

We will be very pleased to welcome you back and present Very Chic hospitality with improved service.

With Warmest Regards,

Very Chic Hotel Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 april 2022 via mobiele applicatie

Verblijf was erg fijn en we zijn de gehele vakantie goed geholpen! Ook bij problemen deed voornamelijk gastheer Metin erg zijn best om ons verblijf zo fijn mogelijk te beleven. De kamers werden niet altijd schoongemaakt, maar bij het aangeven werd er altijd actie ondernomen.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank var-rak
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2022
Google-vertaling


Dear Valued Guest,

Thank you very much for your time and review us.

We are very pleased to read you had an enjoyable stay with us.
Please rest assured that your feedbacks will be considered carefully.

We will be very pleased to welcome you back soon at Very Chic Hotel.

With Kindest Regards,

Very Chic Hotel Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2021 via mobiele applicatie

Het hotel was super!! Mooie, schone kamers en en een mooie ambiance. Doordat het hele hotel maar 2 verdiepingen heeft, lijkt het op een appartementencomplex en heeft het een hele gezellige uitstraling. De tuin ziet er tropisch uit en wordt heel goed onderhouden. En het privé strand rechtstreeks aan het hotel is ideaal. Het eten is heel goed, maar na 2 weken mis je wel wat variatie. Bij het zwembad is een gezellige bar waar je lekkere cocktails en andere drankjes kunt krijgen Het personeel is top. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk en doet zijn best om jouw verblijf zo leuk mogelijk te maken. Very Chic Hotel is echt een aanrader!!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank ChristaBergmans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2021

Geachte gasten,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie te schrijven.
We zijn erg blij om te weten dat u genoten heeft van uw verblijf, service en eten in ons hotel.
We zien je graag weer bij Very Chic Hotel en een fijne dag!
Met vriendelijke groeten,
Omer Dengiz
Hotel manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2021 via mobiele applicatie

Het hotel is super mooi opgezet en lijkt net een tropisch paradijs. Het zwembad ziet er op de foto’s apart uit door de aparte kleur vloer, maar dit ziet er in het echt juist mooi uit en past bij het hotel.

Verder is al het personeel vriendelijk en is het eten is prima. Ook de drankjes aan de bar zijn lekker. Vooral de regenboog coctail.

Ook de animatie in het hotel is top. Silim en Mr Q verzinnen elke dag een aantal leuke en originele activiteiten voor elke leeftijd.

Kortom, ik en mijn vriendin vonden het een top vakantie in een top hotel. We raden het zeker aan.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Niels S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2021
Google-vertaling

Dear Niels S

Warm greetings from Very Chic Hotell! Many thanks for your comments regarding the services and staff during your visit. We are delighted that you enjoyed your stay with us so much and rest assured that your comments will be shared with the whole team here and read with pride.
We are honored that you choose Very Chic Hotel and we look forward to welcome you again.

Yours sincerely,
Ömer Dengiz
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2021

Schitterend onderhouden complex, met een mooie schone kamer met uitstekende bedden.Je eet buiten en het wordt aan je tafel geserveerd.Eten is prima maar na 2 weken mis je wat variatie.Lokatie is top ( aan eigen strand) en er ontbreekt verder weinig.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wilcob859
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ömer Dengiz, Genel Müdür van Very Chic Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2021
Google-vertaling

Dear wilcob859

Warm greetings from Very Chic Hotell! Many thanks for your comments regarding the services and staff during your visit. We are delighted that you enjoyed your stay with us so much and rest assured that your comments will be shared with the whole team here and read with pride.
We are honored that you choose Very Chic Hotel and we look forward to welcome you again.

Yours sincerely,
Ömer Dengiz
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken