Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Sara
Delft, Nederland

Prettig

Beoordeling van Shark Club Hotel
4,0 van 5 bollen8 jun 2023 beoordeeld
Super lief personeel! Jonge gasten die binnen no time de glazen van tafel wegplukken. Eten was aan de saaie kant, maar zeker niet slecht en elke dag net wat anders. Kamers dagelijks schoon en nieuwe handdoeken en dergelijke en mooi uitzicht op het zwembad. Entertainment erg betrokken maar zeker niet vervelend. Bedankt Sergio voor de gezelligheid en de nieuwe dansmoves. Mehmet ook bedankt voor de gastvrijheid en de hulp! Tip: wil je een cocktail maar geen lira neerleggen? Doe sap bij je vodka met ijs;)
Datum van verblijf: april 2023
Kamertip: YETES bar en jeep Safari zijn aanraders!
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 172
  • Expedia.com
    € 178
  • ZenHotels.com
    € 122
  • Hotels.com
    € 180
0.4 km van Shark Club Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
€ 138
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 132
  • ZenHotels.com
    € 95
  • Priceline
    € 108
0.4 km van Shark Club Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 150
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 125
  • ZenHotels.com
    € 110
  • Expedia.com
    € 135
0.3 km van Shark Club Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
€ 110
  • Expedia.com
    € 110
  • Hotels.com
    € 110
  • Tripadvisor
    € 110
0.5 km van Shark Club Hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 87
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 86
  • ZenHotels.com
    € 82
  • StayForLong
0.4 km van Shark Club Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 167
€ 163
Volledig restitueerbaar
Go to your Happy Price
  • Trip.com
    € 166
  • StayForLong
    € 166
  • Lol.travel
1.1 km van Shark Club Hotel
Zwembad
Aan het strand
€ 131
  • Trip.com
  • ZenHotels.com
    € 93
  • Agoda.com
    € 114
0.8 km van Shark Club Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
€ 228
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 228
  • ZenHotels.com
    € 148
  • Agoda.com
    € 228
0.9 km van Shark Club Hotel
Zwembad
Restaurant
€ 570
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 529
  • ZenHotels.com
    € 450
  • Trip.com
    € 569
1.5 km van Shark Club Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 85
  • ZenHotels.com
    € 74
  • Hotels.com
    € 78
0.3 km van Shark Club Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Gümbet bekijken
Beoordelingen (1.305)
Beoordelingen filteren
1.305 resultaten
Waardering van reizigers
665
346
163
71
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
665
346
163
71
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.305 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2023

Personeel met een passie. Dit hotel geeft mij een thuis gevoel. Warm, top eten en vriendelijke bediening en ook nog eens een gunstige ligging. Het hotel zelf is schoon, het eten uitstekend en de bediening perfect.
De kamer word dagelijks schoongemaakt en de handdoeken vervangen. Wij lagen aan de straatzijde en zelfs met het raam open hoor je geen herrie
Dicht bij een fijn en bruisend uitgaansgebied ligt hotel Shark. Het hotel is rustig, heeft een fijn zwembad en voldoende ligbedden. Reserveren van een bedje aan de poel is niet nodig. Savonds is er beperkte animatie gericht op de volwassenen. Meerdere gasten komen jaarlijks terug wat wel aangeeft hoe fijn het hier is.
Dit hotel is een aanrader. Prijs zeer gunstig en kwaliteit uitstekend. De service is uitmuntend. Als je iets op wilt pakken staat het personeel al naast je om het voor je te doen.
Boek club Shark en geniet ook ook van een geweldige vakantie

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Johnny d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 september 2022

Mooi en schoon hotel, kleiner dan ik gewend ben waardoor het heel gemoedelijk aanvoelde. Lekker vers eten, vriendelijk en gastvrij personeel, animatie was top, niet opdringerig maar heel gezellig, thanks to Archie and Hazal. Ik zou hier zeker weer terug komen.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 50cpi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2022

Club Shark Hotel heeft goeie bediening, lekker eten en leuk personeel. Het zit overal dicht bij en je hebt totaal geen last van geluid of dergelijke. In de beoordelingen hadden wij gelezen dat je altijd vroeg moet zijn met het neerleggen met je badhanddoek maar daar was geen sprake van zelfs na het ontbijt waren er nog bedjes leeg. Ook was het hotel erg schoon. Normaal boeken wij nooit twee keer hetzelfde hotel maar in dit hotel hebben we het zo leuk gehad dat het bij Club Shark Hotel wel mogelijk is om een tweede keer te gaan.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank manonf28dp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 augustus 2022

De bediening was uitstekend . De kok heeft steeds zijn uiterste best gedaan om zeer lekker eten op tafel te toveren . Ben zeer tevreden over mijn verblijf . De kamers waren zeer proper.
Gastvrij next level...

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 579kudretk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2022 via mobiele applicatie

We hebben echt een top verblijf gehad in het Shark hotel. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Normaal gesproken ben ik niet zo van all-inclusief arrangementen, maar dit heeft me toch van gedachten doen veranderen. Het personeel was enorm behulpzaam. Als je alleen al een beetje vragend om je heenkeek stond er al een personeelslid achter je om te helpen. De hotelkamer was boven verwachting goed. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en opgeruimd. Zelfs onze schoenen werden netjes in een rijtje gezet en kleren soms opgevouwen. Het eten was erg lekker. Ze probeerde elke dag wel iets extra's te maken om het gevarieerd te houden. Zo werd er een avond Turkse pides gemaakt en een avond gegrilde kippetjes. Al met al hebben wij een geweldige week gehad.

Ilse en Athina

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 822athinat
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken