Agoda.com
Volledig restitueerbaar voor 30-03-23
TravelocityUS$ 82
Beoordeeld op 31 juli 2022 via mobiele applicatie

Een hotel op een goede locatie, dichtbij het centrum. Persoonlijk is erg vriendelijk en werkt hard. De Spa is top en betaalbaar. Er zijn twee zwembaden, wat ik erg leuk vond. Helaas veel gebreken in de kamer en geen WiFi op de kamer. De airco ging meerdere keren kapot.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Pluspunten:

Locatie is op loopafstand van het centrum
Eten is lekker en gevarieerd (vooral de Turkse avond)
Personeel is erg vriendelijk
Prijzen zijn goed (vooral in vergelijking met andere hotels in Bodrum)
Twee zwembaden waarvan een twee leuke glijbanen heeft
Spa en massage is goed en betaalbaar

Minpunten:

De schoonmaak en het onderhoud van het hotel kan velen malen beter:

De staat van de kamers is bizar slecht. Schimmel in de badkamers.
Douchekop vol kalk waardoor er maar een straaltje water uit kwam
Een kapotte loshangende aluminium plaat in de vloer waar mijn kind zich aan schaafde (gevaarlijk!)
Stapelbed leek elk moment uit elkaar te vallen
Beddengoed was vies en beschadigd.
Zwembad werd tijdens ons verblijf niet goed schoongemaakt. Daarnaast was het rondom de zwembaden (vooral het fun bad) spekglad. De een na de ander gleed uit door de plassen water, waaronder een klein kind die keihard op zijn hoofd viel.

Ik zou gezinnen afraden om naar dit hotel te gaan. Naar mijn idee vooral een plek geschikt voor jongeren die heel de dag hun roes bij het zwembad uitslapen, hapje eten en vervolgens het uitgaansleven in duiken.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 5 juli 2019

Super leuk en mooi hotel, vlakbij het centrum en de zee, kamers groot en mooi, eten was goed, niet super luxe maar keus genoeg, 2 zwembaden, grote ruimte om buiten te eten, wc's in het hotel werden perfect bijgehouden

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 12 oktober 2018

Goeie ligging, dichtbij leuke winkeltjes en boulevard en haven.
Kleinschalig hotel, behoorlijk rustig en geen gezeur van animatieteam want die is er niet.
Wel jammer dat ze de ligbedden die stuk zijn niet verwijderen bij zwembad.
Eten was goed hoor, niet zo uitgebreid als bij de grote resorts, maar toch wel goed.
Veel nationaliteiten, geen russen wel plaatselijke bevolking.

Kamertip: Kamers in de bijgebouwen lijken me ook heel mooi en iets rustiger. Wij zaten in hoofdgebouw en dan hoor je toch meer deuren dicht slaan.
Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 1 oktober 2018

Ik heb een zalig weekje Bodrum achter de rug, met verbijf in Mandarin Resort op wandelafstand van hartje Bodrum. Het doel: relaxen & genieten. Mission completed ;-).
Voordelen van het hotel:
-Over het algemeen een mooi en proper hotel met correct personeel.
-Prijs-kwaliteit (ik betaalde 580 euro, all-in, inclusief vervoer)
-Ligging op wandelafstand van het centrum van Bodrum, en van het busstation (vanwaar je makkelijk de bus kan nemen naar bv. Turgutreis, Bizet of Gümbet)
-Rustig, ik heb persoonlijk geen last gehad van geluidshinder.
-Mooie, ruime, propere kamer (in het hoofdgebouw). Water, koffie en thee op de kamer. Dagelijks schoongemaakt.
-Lekker eten, voldoende variatie, gezellig buiten op een patio.
-geen overdreven animatie of onnozele spelletjes (ik vind dat echt een voordeel!)
-Twee zwembaden, goed diep.
Nadelen:
-Wifiverbinding is zeer slecht (soms wel, soms niet, en nooit overal)
-Kartonnen bekertjes voor de koffie tijdens het ontbijt (bij het zwembad begrijp ik dat, maar bij het ontbijt zou ik een kopje appreciëren)
-Handdoekenleggerstereur (om 8.15 uur had ik al geen plaats meer aan het zwembad, en dat terwijl er nog niemand was. Kan een hotel die praktijken niet tegengaan?)
-De 'silent pool' is een mooi concept, maar ligt wel vlakbij de 'fun pool' waardoor alle muziek nog luid doorklinkt.
-Ik arriveerde om 23u, maar er was geen kleinigheidje meer te krijgen om te eten, terwijl toch all-in.
-Het personeel is correct, maar niet echt vriendelijk of sociaal in vergelijking met andere hotels.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde alleen