Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 121
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 115
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08-12-22
Agoda.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 121
Hotels.comUS$ 121
TravelocityUS$ 121
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.701)
Beoordelingen filteren
2.701 resultaten
Waardering van reizigers
1.709
561
239
86
106
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.709
561
239
86
106
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.701 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2019

Nog nooit zo slecht gevaren als in dit hotel
Bij aankomst werden we naar ons kamers gebracht wij zijn dus met 4 familie leden met aparte kamers rei
s geboekt kamer met zeezicht dus ook een meerkost betaald werden we gedumpt in een kamer uitkijkend op een muur met bomen
We hebben ons direkt verzet en een kamer geeist waar we voor betaalden dus terug naar beneden aan de desk een zeer onvriendelijke persoon die het voor het zeggen had liet ons een eind weg van het zwembad en hotel brengen naar een appartement ??? Terug naar beneden daar we ook dit niet hadden gevraagd en voor betaald hadden werd die man nog boozer en melde dat het hotel volgeboekt zat en er niks vrij was toen we spraken dat we verbinding gingen nemen met corendon vond hij plots twee kamers die vrij waren met zeezicht elk wel op een apparte verdieping maar na bijna 2 u 30 hadden we waar we een jaar op voorhand hadden geboekt
Toen werd het tijd om te gaan eten en wat raad je daar opnieuw miserie eten koud en dit 10 dagen lang steeds dezelfde voeding die elke dag terug kwam en steeds even koud en dit voor een 5 sterren hotel pfffff een reis om zo vlug mogelijk te vergeten het reis bureau Tui heeft zich weggetrokken van dit hotel door teveel aan klachten dit hotel is nochtans mooi en rustig gelegen maar voor de kamers het eten en de ontvangst is dit geen hotel die 5 sterren waard is 3 is meer dan genoeg

Kamertip: 4 e verdiep zicht op zee de rest is bomen zwembad of muur zicht
Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Patje12345
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Bij aankomst best wel onvriendelijk personeel aan de receptie. Praten slecht Engels. De jongen die ons naar de kamer bracht heeft met de koffers zowat alle deurposten geraakt. En was totaal niet geïnteresseerd. Was aan het appen via de telefoon. Toen we de kamer kregen bleek dat de airco het niet deed. Na een verzoek om deze te maken kwam een monteur die aangaf dat het even kon duuren. Maar na 1 uur kwam er nog altijd warme lucht uit.
Na een tweede klacht is het wel opgelost.
Kamer is zo gedateerd dat veel stuk is of niet meer werkt. Kamer was niet goed schoon. Je kon b.v niet met blote voeten lopen zo vies. Na een 3de klacht heeft de poetsdame er met een spay een oplossing voor gevonden. Je rook onze kamer nu van 10 meter afstand....
Maar de vloer bleef vuil.
Deze hotel kamer is geen 5 sterren hoogstens 2 ... niet goed dit..
Bij het zwembad is het een zooitje niet gepoetst overal haren en viezigheid...Echt niet 5 sterren waardig.
De bediening is erg goed en heeft voor ons deze slechte ervaring helemaal goed gemaakt. Wat zijn we in de watten gelegd door het personeel.. super dit.

Conclusie hotel kamers moeten nu echt gerenoveerd worden. Dit kan niet meer.
Hotel heeft super personeel...

Eten is redelijk goed..

Entertainment is alleen turks.. dus als je de taal niet spreekt is dit waardeloos.

Het strand is heel kort en heel smerig..
Het zee water is wel redelijk schoon.

Al met al een ervaring rijker.. maar dit hotel gaat het niet meer worden voor ons.
Jammer eigenlijk want het personeel in de bediening is erg aardig..

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Roger W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Salmakis Resort... S, Konuk İlişkileri Müdürü van Salmakis Resort & Spa Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for choosing us again and taking your valuable time to share your feelings and experiences about your stay at Salmakis Resort & Spa. We always direct our efforts to create the best conditions for guests and your recommendations will help us with it. Our efforts are always aimed at creating an unforgettable rest for our guests.Thank you for pointing out negatives and positive sides of your stay. We are happy to hear that you had a delightful holiday and look forward to welcoming you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2019 via mobiele applicatie

Een wat kleiner resort wat goed uitpakt, het personeel is zeer vriendelijk en probeert het je zo goed mogelijk naar t zin te maken, kamers waren goed, zeker de duurdere zeezicht, bedden in de goedkopere kamers waren minder van kwaliteit, eten varieerde goed en er werd constant op gelet dat alles er ook netjes uit bleef zien.
Het komplex zag er schoon uit, snachts heb ik gezien dat ze t zwembad aan t schoonmaken waren, geen ge-ren met handoeken

Kortom een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Randolf8
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Salmakis Resort... S, Konuk İlişkileri Müdürü van Salmakis Resort & Spa Bodrum, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing this thoughtful review in regards of your recent holiday at Salmakis Resort & Spa. We are truly pleased that you enjoyed your time with us and appreciate with you sharing such nice comments about our staff. We always direct our efforts to create the best conditions for guests and your recommendations will help us with it. We are happy to hear that you had a delightful holiday and look forward to welcoming you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2019

Het was een mooi hotel, proper en verzorgd. De bediening in het restaurant was heel goed met dank aan Tarkin en Murrat.
Op het terras aan het zwembad kregen we extra goede zorgen van Tanner en Bilal, thank you guys.
Het zwembad vond ik niet echt proper, volglens mij was het water niet zuiver en het was nog maar begin juni. Ik heb ook geen enkele maal gezien dat het gepoetst werd of gefilterd. Er was ook heel veel lawaai van de omliggende hotels.

Kamertip: een kamer aan de zijkant dan zou je minder last hebben van lawaai van de andere hotels in de baai
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank volksdans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juni 2019

Bij onze aankomst werden wij hartelijk ontvangen met een lekker drankje. Ons verblijf van 12 dagen was fantastisch. Het hotel is heel netjes, er wordt overal en steeds gepoetst. De kamers zijn redelijk ruim en voldoen aan alle comfort, incl kluis en minibar. Wij hadden een kamer met een prachtig zeezicht, klein minpuntje zijn de vele trappen naar de kamers maar er zijn ook liften voorzien. Er zijn ligplaatsen aan het zwembad, in de tuin en op het strand, steeds voorzien van een parasol. In het restaurant kan je binnen en buiten genieten van het buffet, wij werden meestal bediend door Tarik, die ons heel vriendelijk en met de grootste zorgen omringde. De keuken is westers met Turkse invloed, je vindt er altijd wel iets naar je smaak. Al het personeel in dit hotel was ook steeds heel vriendelijk en behulpzaam. ‘s Morgens hoor je aan het zwembad rustige loungemuziek maar eens de animatie begint gaat het volume luider en wordt er een soort housemuziek gespeeld, dit vonden wij eerder wat storend. Wil je het wat rustiger hebben dan kan je het strand of de tuin opzoeken. Wij maakten gebruik van de sauna, het verwarmd binnenzwembad en de whirlpool, dit is ook een aanrader. Wil je Bodrum bezoeken, dit kan te voet maar gezien het bergachtig landschap nogal lastig om wandelen. Er meert aan het hotel regelmatig een taxibootje aan, voor 10 TLira p/p ben je binnen de 10 minuten in Bodrum. Om af te sluiten, prijs/kwaliteit is dit een heel fijn hotel! Nog eens speciale dank aan Tarik en Bayram voor de heel goede zorgen en aan de onbekende steeds lachende en vriendelijke jongeman die met volle gedrevenheid ‘s avonds poetste.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Bart V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken