Trip.com
Algotels
otelz.comUS$ 360
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Het was een super mooie hotel echt helemaal tot rust gekomen hier. Supervriendelijk personeel. Super lekker eten. Onze kamer was heel ruimen en het had alles wat we zochten. Ik kom zeker terug. Het zwembad was heel mooi en de Spa hier is ook geweldig. Tot snel!

Datum van verblijf: oktober 2019
ibrahimtarim6868, Yönetici van Azka Otel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2019

we thank you very much for your comments,we are very happy to hear good comments from you .

Beoordeeld op 28 oktober 2019

We hebben er 4 dagen verbleven en het waren 4 perfecte dagen! Super mooi hotel met veel faciliteiten. Je hebt een mooie privé strand waarin je heerlijk kan zwemmen met een prachtige uitzicht op de bergen. Ons kamer was altijd in orde, en de service was uitstekend! Ik zou dit hotel 100% aanraden. Volledig tot rust gekomen.

Beoordeeld op 1 oktober 2019

Hoi iedereen..eerste keer hier ik blijf en moet ik eerlijk zeggen,volledig content..toen ik eerste in lobby gewandeld,ik zag onderscheiding,ontmoet met receptie manager en foto getrokken,gepraat over hun laatste onderscheiding en het hotel is eerlijk 5 ster waard.iederen is vriendelijk,klaar om je te helpen..tot volgende jaar ✌️

Datum van verblijf: oktober 2019
ibrahimtarim6868, Yönetici van Azka Otel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2019

Beoordeeld op 26 september 2019 via mobiele applicatie

Voor het eerst dit jaar naar Bodrum geweest met partner en baby. Wat een geweldig hotel is dit! Heerlijk genoten in dit hotel met een ruime familiekamer tegenover het strand, heerlijk uitzicht. Rustig hotel met weinig overlast van hotelgasten, echt een aanrader! Wel een minpunt vond ik het eten in het ala carte restaurant. Dat kan wel beter voor een 5-sterren hotel.

Datum van verblijf: september 2019
İbrahim T, Yönetici van Azka Otel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2019

Beoordeeld op 6 september 2019

Een heerlijke vakantie gehad in het Azka Otel. Vriendelijk ontvangen en goed personeel. Mooi hotel, maar vooral de zee is waanzinnig mooi. Helder blauw. Je kan ook heerlijk eten hier. Zeker betaalbaar hotel. Wij komen hier zeker nog eens naar toe!

Datum van verblijf: september 2019
İbrahim T, Yönetici van Azka Otel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2019