Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 279
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 279
Hotels.comUS$ 279
PricelineUS$ 279
TravelocityUS$ 279
Orbitz.comUS$ 279
TripadvisorUS$ 279
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (409)
Beoordelingen filteren
409 resultaten
Waardering van reizigers
268
98
30
5
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
268
98
30
5
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 409 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2016

Leuk boetiekhotel vlakbij centrum van Bodrum, met erg gastvrije eigenaars. Bij uitstek geschikt voor een korte stop tussen vliegreis en zeilcruise, om even bij te komen aan het zwembad en/of te winkelen in Bodrum centrum.

Datum van verblijf: augustus 2016
Bedank marvdmer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juli 2016 via mobiele applicatie

Een schitterend hotel alleen jammer dat je lopend over een centrale weg moet die druk bereden is.aan het ontbijt mis je wel vlees.de familie is zeer gastvrij alles mag je vragen,doen nergens moeilijk om,als je niet weet waar het ligt kun je het moeilijk vinden

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank M7182IUfrankl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 april 2015

Su hotel is een kleinschalig hotel en een prachtige uitvalsbasis om eruit op te trekken of Bodrum te verkennen, maar ook om heerlijk relaxed een dagje bij het hotel te blijven. Er is nooit harde muziek of lallende dronken gasten. Je treft er altijd leuke mensen, die in zijn voor een goed gesprek onder het genot van een drankje. De echte levensgenieters komen hier! Door een smal steegje kom je terecht in een prachtige tuin met mooi zwembad in het midden. Echt een verborgen paradijsje. De kamers zien er enorm charmant uit. De kleuren rood, geel en blauw zijn overal stijlvol doorgevoerd, net zoals het thema water! Su betekent water in het Turks… In de overdekte bar kun je ook heerlijk in fauteuils chillen en rond het zwembad staan ligbedden en zitzakken om lekker te zonnen. De gastvrije altijd vrolijke eigenaar Zafer spreekt zeer goed Engels en zijn assistent Ali ook. Overigens kun je in het restaurant werkelijk heerlijk eten. Je zit dan in een prachtige tuin, heel sfeervol. Je kunt gewoon logies/ontbijt boeken, maar als je er wilt lunchen of dineren, kan dat dus ook. Heb je last van je rug of schouder? Geen probleem! Zafer regelt zelfs een massage in het hotel. De benadering is persoonlijk en telkens als ik hier weer ben, voelt het als thuiskomen!

Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Nathalie D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juli 2012

Su hotel ligt op een steenworp afstand van de haven van Bodrum, vlakbij het Bodrum Kasteel, de Marina, winkels, het antieke theater en in dezelfde straat als het Mausoleum van Halicarnas.
Door een smal straatje kom je terecht in de prachtige tuin van Su Hotel met door vrolijk gekleurde hotelkamers omgeven zwembad. Vanuit de tuin loop je zo de overdekte bar in waar je in fauteuils kunt uitrusten. De eigenaar spreekt zeer goed Engels. In het restaurant kan je terecht voor zowel lokale gerechten als de internationale keuken. In de tuin is een gedeelte afgeschermd waar je terecht kunt voor een massage. Ik heb genoten van mijn verblijf en ben aangenaam verrast door dit verborgen paradijs! Geen harde muziek of lallende dronken gasten, ik kom hier zeker terug!

Datum van verblijf: juli 2012
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank marleen74
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 6 mei 2011

Het Su Hotel was voor het eerst ongeveer 10 jaar geleden aan ons aanbevolen.
Sindsdien hebben we hier vele malen verbleven net als veel van onze familieleden en veel van onze vrienden.
Als je een onstuimige, all inclusive, luidruchtige vakantie wil vergeet het dan, maar als u rust wilt, een prachtige omgeving en persoonlijke vriendelijke service dan is dit de plek voor jou.
Bodrum is het hele jaar door een levendig stadje met geweldige restaurants, een jachthaven op een lijn met St Tropez, een schitterende kasteel en een museum.
Alle smaken zijn gepast van klassiek tot de late nachtclubs.
Het hotel is goed gelegen, in een rustige omgeving, mooi gepresenteerd en een oase van rust om kalm te zitten en een rustig drankje of maaltijd te hebben.

2  Bedank johnmanleynag
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken