Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 99
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 98
Aanbieding bekijken
Vio.com
US$ 89
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 98
PricelineUS$ 92
Destinia.comUS$ 110
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.261)
Beoordelingen filteren
1.261 resultaten
Waardering van reizigers
1.059
164
27
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.059
164
27
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.261 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juli 2021

Heel mooi hotel met een prachtige tuin, zwembad en jacuzzi, verborgen intieme hoekjes, uitgebreid verzorgd ontbijtbuffet. We werden een keer verrast met een ontbijt op een verborgen plekje met prachtig uitzicht. Roof-top restaurant met mooi uitzicht, is zeker een aanrader. Personeel is top, heel vriendelijk & altijd goed gezind, niks is teveel. Deniz & Sue staan je bij met raad en daad. Dit is echt een "terugkom adres" Een verborgen parel & groene oase van rust in een toch wel drukke stad

Datum van verblijf: juni 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Giselav136
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van management:Gereageerd op 12 augustus 2021
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review. We look forward to welcoming you again in Bodrum. Warm regards
El Vino Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2020

Wat een mooi familiehotel. Zeer netjes met vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel. Door corona was het erg rustig in het hotel. Wij werden er als koningen behandeld. De kamer was voor mijn verjaardag zeer mooi versierd en er stond een attentie klaar. Het ontbijt werd op een zeer mooi plekje opgediend met super uitzicht. Het eten was lekker. Ook het restaurant op het dak is een aanrader. De moeite om daar te eten. Zeer mooi uitzicht en lekker eten. Fijn zwembad, jacuzzi. Ligging ook ok. Wij komen hier vanaf nu elk jaar terug op vakantie!

Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kimb C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van management:Gereageerd op 11 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Kimberley,
Thank you for recommending El Vino on Trip Advisor.
It is always a pleasure to have you as our guest and we look forward to welcoming you back in the near future.
Thank you and Best regards,
El Vino Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk en gastvrij, mooie, ruime kamer, prima bed, heerlijk en uitgebreid ontbijt.
Voor het diner is het restaurant zeker aan te bevelen: heerlijk eten en een prachtig uitzicht.
Mocht je een wijnliefhebber zijn? De witte huiswijn is uitstekend!
De ligging tov het centrum van Bodrum is gunstig: op loopafstand van de boulevard en buiten de drukte van het centrum.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 736nellye
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
elvinoBodrum, Manager van El Vino Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review. We look forward to welcoming you again in Bodrum.
Warm regards
El Vino Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019 via mobiele applicatie

Je verwacht het niet op deze plek maar super hotel met zeer gekwalificeerd personeel die nog weet wat service is. Bovenop hotel heel goed restaurant met prachtig uitzicht over Bodrum en de baai. Echt een aanrader. Zeer uitgebreid ontbijt buffet.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 898olafv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
elvinoBodrum, Yönetici van El Vino Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for recommending El Vino on Trip Advisor.
It is always a pleasure to have you as our guest and we look forward to welcoming you back in the near future.
Thank you and Best regards,
El Vino Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Fijn kleinschalig boutique-hotel met uitzicht over het centrum en de haven. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. We moesten het tot ‘s avonds zonder koffer stellen (foutje van Schiphol), dus waren wat te warm gekleed. Hierop liet de manager Deniz gelijk een paar slippers voor ons halen, dat is nog eens service! Ook het rooftop-restaurant is een aanrader, de fish tagine en gegrilde baby-squid in het bijzonder.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Willemijne v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
elvinoBodrum, Yönetici van El Vino Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for the nice review. We look forward to welcoming you again.
Kind regards
El Vino Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken