Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
RDS

Zeer tevreden over ons verblijf.

Beoordeling van Comca Manzara Hotel
4,0 van 5 bollen28 okt 2019 beoordeeld
Kleinschalig, rustig, kamers basic maar netjes, dichtbij centrum, familiale sfeer en bijzonder hulpvaardig personeel. Manager dagelijks aanwezig. Door de ligging niet echt geschikt voor wie moeilijk te been is. Wij gaan zeker terug.
Datum van verblijf: september 2019
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CactusHotels_CRM, Yönetici van Comca Manzara Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 mrt 2020
Dear RudyDST

Thank you so much for your feedback!

We enjoyed reading your comments praising our staff and our hotel. We work hard to keep all the guests satisfied and it´s nice to know that it´s being noticed and appreciated by you.

We hope to welcome you back again!

Kind regards,
Cactus Hotels
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 140
€ 134
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.8 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 125
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 125
0.5 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 190
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    € 190
0.5 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 532
€ 295
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
2.2 km van Comca Manzara Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
€ 528
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
    € 527
13.0 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 179
  • Expedia.com
    € 195
0.8 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 533
  • ZenHotels.com
    € 401
  • Trip.com
4.4 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 777
  • Expedia.com
    € 935
2.5 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Hotel Exterior
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 452
  • Expedia.com
    € 587
1.0 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 91
  • Priceline
0.8 km van Comca Manzara Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Meer hotels in Bodrum bekijken
Beoordelingen (266)
Beoordelingen filteren
266 resultaten
Waardering van reizigers
120
103
24
8
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
120
103
24
8
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 266 beoordelingen
Beoordeeld op 5 oktober 2019

Ik kwam hier voor de 8° keer en blijf tevreden. Er waren een paar problemen ; na één dag kreeg ik een andere kamer. De directie, manager en het volledig team doen zeer goed hun werk. Ik kom volgend jaar terug ! Extra dank voor de man van de receptie !!

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Didi280656
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CactusHotels_CRM, Yönetici van Comca Manzara Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020
Google-vertaling

Dear Didi280656,

A big thank you for this lovely review and fabulous rating.
We look forward to welcoming you for the 9th time :)

Sincerely yours,
Cactus Hotels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2019 via mobiele applicatie

Wat een super hotel zonder gedoe.
Wat gedateerde kamers maar heeft ook weer zijn charme bed wel iets aan de harde kant. Alles wordt elke goed schoongemaakt je kan van de grond eten en dat is in hele hotel zo. Eten is prima verzorgd en genoeg keus. Verder is het personeel vriendelijk en altijd in voor een praatje . Dus als je niet geef om super luxe maar een vriendelijk gastvrij hotel in centrum van Bodrum zoekt is dit hotel echt een aanrader.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
9  Bedank RomigeJoop
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CactusHotels_CRM, Yönetici van Comca Manzara Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020
Google-vertaling

Dear valued guest,

Thank you so much for choosing our hotel and for taking the time to share such a lovely review!
We endeavour to do our utmost to make our guests as comfortable and happy as possible. It is only through your feedback that we can identify ways to improve our hotel, rooms and the service that we provide.
Thank you also for complimenting our staff on their friendliness and smiles.
We are looking forward to your next visit

Kindest regards,
Cactus Hotels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Een kleinschalig all inclusieve hotel/resort. Heel gezellig en persoonlijk.
Een minder uitgebreid buffet maar hetgeen werd aangeboden was lekker en genoeg.
Heel vriendelijk personeel die aandacht hebben voor iedereen.
Kort bij centrum van Bodrum gelegen maar helaas wel tegen een helling van pakweg 15%. Een taxi terug naar het hotel vanuit het centrum is echter niet duur. Ongeveer 3 euro.
Hammam en massages kunnen bij het hotel geboekt worden maar vinden plaats in een ander hotel ongeveer 3 minuutjes rijden. Je wordt opgehaald en teruggebracht. Een heerlijke ervaring en de masseurs /masseuses weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: juni 2019
Bedank Muba200
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juni 2019

Ik ben hier nu voor de 5e keer in 6 jaar geweest en het verveelt nog steeds niet. Mooie locatie, geen echt hotel, maar meer een klein dorpje met leuke straatjes. Geweldig aardig personeel en heerlijk eten.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Biggemans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 mei 2019

Klein stadshotel met een "ik kom hier thuis" gevoel. Elke kamer is ingedeeld met een aparte ingang wat het gevoel geeft van te logeren in een klein dorpje. Service TOP, Personeel TOP, Keuken welke Turkse gerechten serveert absoluut een aanrader, het buffet is niet groot in omvang, maar groots qua kwaliteit! All in is netjes verzorgd, propere kamers, zeer propere zwembaden, gewoon een absolute aanrader!

Kamertip: Wij hadden een Suite geboekt, is wat duurder maar zeker een aanrader
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Ludwig D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CactusHotels_CRM, Yönetici van Comca Manzara Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2019
Google-vertaling

Dear Ludwig D,

We very much appreciate your comments regarding your stay.

We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel.

It is very encouraging to learn that guests are satisfied with our services and food & beverage offerings, as it is what we strive for every day.

Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for another magnificent stay with us.

Sincerely,
Cactus Hotels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken