Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 76
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04-02-23
Hotels.comUS$ 86
PricelineUS$ 86
HurbUS$ 97
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (729)
Beoordelingen filteren
729 resultaten
Waardering van reizigers
387
233
64
24
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
387
233
64
24
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 729 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2019

Geweldig hotel, prachtig zwembad, kamers uitstekend. heel goede masseur, Tuzcan.
Het hotel ligt aan de Marina, waar veel mooie winkels zijn. Verder is het restaurant uitstekend, eigenlijk het beste van Bodrum.

Kamertip: Beneden verdieping, met terras op de begane grond en uitzicht op pool
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Najemar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MRVT48, Ön Büro Müdürü van DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2019

Beste gast joets22,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2017

Ben nu 2x in dit hotel geweest; het ligt fantastisch aan de marina boulevard, tegenover de Jachtclub. Veel mooie boetieks, veel goede restaurants en aangenaam wandelen.
Het restaurant is fantastisch, personeel heel goed, enorm zwembad met erg veel ligstoelen. Wij hadden een kamer aan het zwembad, waar je heerlijk buiten kunt zitten.
Op de tweede verdieping is een bar, met discjockey. En een schitterend uitzicht over Bodrum.

Kamertip: Het beste is een kamer op de begane grond te kiezen
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Najemar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bilgen K, Ön Büro Müdürü van DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2017
Google-vertaling

Dank u wel

Marina Vista team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2017 via mobiele applicatie

2 nachten verbleven begin mei 2017, dit hotel met mooi zwembad heeft een fantastische locatie in het centrum van Bodrum. Nette kamers, goed bed en goede service. Restaurant heeft een uitgebreide kaart en het eten is erg goed.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ErnaB73
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bilgen K, Ön Büro Müdürü van DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2017
Google-vertaling

Dear Erna B

Dan u well.

Marina Vista Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2016 via mobiele applicatie

Hotel is perfect gelegen aan de haven van Bodrum. Leuk uitzicht, aangename en levendige buurt. Vraag liefst geen kamer aan de voorzijde vanwege het nachtleven.

Kamers zijn ruim en goed onderhouden. Hier en daar wat slijtage merkbaar.
Zwembad was een verrassing. Groot en gratis handdoeken service.
WiFi goed en stabiel.

Zeer vriendelijke staff en praten vloeiend Engels.

Aan het hotel ligt resto "Big Chefs". Zeer goed voor een lunch.

Een echte aanrader!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank GK90
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bilgen K, Front Office Manager van DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2016
Google-vertaling

Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!

With our respects,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2015 via mobiele applicatie

Midden in Bodrum aan de jachthaven gelegen hotel met uitzicht op het kasteel. Veel goede restaurants in de buurt. De kamers zijn van redelijk formaat en fijne bedden. Het ontbijt is uitgebreid en de eitjes worden op verzoek gebakken. Tijdens het ontbijt komt de zo'n achter het kasteel op!

Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank John v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bilgen K, Ön Büro Müdürü van DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Dear John v

Dank u wel.

Team MV

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken