Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed restaurant doch wel langzaam”

Tamarind Hill Kuala Lumpur By Samadhi
Geclassificeerd als nr. 41 van 5.105 Restaurants in Kuala Lumpur
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 36
Keukens: Birmaans, Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
19 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben prima gegeten bij dit restaurant. Het ligt midden in het centrum van KL en heeft een uitgebreide kaart. De ambiance is ook goed. Minder goed was de snelheid. We hadden een beperkte tijd voor de lunch welke van te voren was afgesproken. Het lukte het restaurant niet om alles te serveren binnen de beschikbare tijd.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank ton302
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (558)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 558 beoordelingen

3 januari 2017 beoordeeld

Super mooi restaurant midden in KL. De kaart is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel iets op staat. Mooie gerechten en goed van smaak. Bediening is top! Zo enorm vriendelijk! En vergeet de cocktails niet. Genieten!

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Laulalicious
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2016 beoordeeld

We hebben hier op eerste kerstdag gegeten. Het eten was van zeer goede kwaliteit. De smaken zeer verfijnd en het was prachtig opgemaakt. De bediening was zeer attent. Wanneer je in dit restaurant bent waan je je niet midden in de stad. De entree met de lampionnen en kaarsjes is een mooi welkom.

Datum van bezoek: december 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Irboke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2015 beoordeeld

Dit is een prima restaurant, met een goede service en goed eten. Je eet in een rustige ambiance en het is wel even zoeken, het restaurant is verborgen tussen het groen. Maar zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RemcoIren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2015 beoordeeld

Thai restaurant zoals je het mag verwachten in een mooie oase van rust in bet midden van de stad. De bediening was attent en zeer vriendelijk. De wijnkaart is uitgebreid. Een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank Filip V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tamarind Hill Kuala Lumpur By Samadhi bekeken, bekeken ook

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 

In Tamarind Hill Kuala Lumpur By Samadhi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding