Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top!”
Beoordeling van Opium KL

Opium KL
Geclassificeerd als nr. 19 van 4.987 Restaurants in Kuala Lumpur
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal in verstaanbaar Engels. Heerlijk authentiek gegeten en lekkere verse vruchtensapjes gedronken. Echt een aanrader!

Bedank Lieve777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Werners K, Public Relations Manager van Opium KL, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2018
Google-vertaling

Hi Lieve777, thanks for the lovely reviews! We could not have been any happier to know that our customer enjoyed their time with us. It is our pleasure to be able to serve you and please come back to visit us anytime soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.357)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.358 beoordelingen

9 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed! Originele manier van drankjes serveren. Live muziek. Vriendelijke bediening vooral van de dames. Heren wat minder.

Bedank Jiska V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Werners K, Public Relations Manager van Opium KL, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2018
Google-vertaling

Hi Jiska V, thank you for the supportive review! It's indeed a pleasure serving you towards a memorable dining experience! Glad that you enjoyed our food, drinks and dining experience here. Looking forward to see you again soon! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een bijzondere ervaring. Het eten was heerlijk, we bestelden 1 hoofdgerecht en voor de rest wat kleine gerechtjes, allemaal Aziatisch, om lekker met elkaar te delen. Alles was even bijzonder, lekker en vers. Er is evt. ook gewoon friet, of een burger of satay. Ze sluiten wel tijdig, ca 22.00 komen ze voor laatste ronde drinken of dessert.

Bedank Dekker D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Werners K, Public Relations Manager van Opium KL, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2018
Google-vertaling

Hi Dekker D, thank you for your support and the lovely review! It's indeed a pleasure serving you towards a memorable dining experience! Glad that you enjoyed our food and dining experience here. Do try our Beef Kut Teh for your next visit to KL, this specially curated dish will leave you hungry for more. Looking forward to see you again soon! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2018 beoordeeld

Zeer leuke presentatie van heerlijke gerechten,vriendelijk personeel in een mooi aangekleed restaurant.

Bedank Marcelrosmalen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Werners K, Public Relations Manager van Opium KL, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2018
Google-vertaling

Hi Marcelrosmalen, thank you for your the lovely review! It's indeed a pleasure serving you towards a memorable dining experience! Glad that you enjoyed our food and dining experience here. Looking forward to see you again soon! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ligt dicht bij de bekendste eetstraat van Kuala Lumpur. Aan het begin van de straat (of het einde) waar veel nette bars en eetgelegenheden zijn. Het restaurant wil zicht graag onderscheiden door afwijkend te zijn. Zo kun je alleen bier krijgen in een pulletje wat je dan on een kommetje moet schenken om het op te drinken. Niet de wijze zoals wij graag genieten van een biertje. Toen we dan ook bij de 2de maal vroegen om een flesje bleken ze geen Tiger bier of Heineken te hebben. Dit staat wel op de kaart, maar ze proberen je hun pulletje tap bier te verkopen. Niet op voorraad is onzin. De 7 Eleven zit tegenover het restaurant en een restaurant dat geen bier verkoop dat wel op de kaart staat is slecht. Dus direct afgerekend en ergens anders het hoofdgerecht besteld. Toeristen willen niet voor de gek worden gehouden. Dit ondanks de gezellige muziek van een Chinese Dame op een elektronische citer. Je kunt binnen zitten met de airco aan.

Bedank Rob T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WernersGroup, Public Relations Manager van Opium KL, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 februari 2018
Google-vertaling

Hi Rob T, thank you for taking the time to write about us. As a restaurant that emphasises on each aspect of our customer's dining experience, we take each feedback into consideration. We'd also appreciate and consider each suggestions received. Looking forward for an improved dining experience soon! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Opium KL bekeken, bekeken ook

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
 

In Opium KL geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding