Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.839)
Beoordelingen filteren
4.839 resultaten
Waardering van reizigers
2.921
1.417
327
105
69
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.921
1.417
327
105
69
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.839 beoordelingen
11 januari 2018 beoordeeld

Hilton ligt tegen het centraal station en is met de KLIA EXPRESS trein zonder tussen stop makkelijk te bereiken.
Hotel zelf is modern, ruime luxe kamers en heeft leuk zwembad op de 8ste verdieping wat doorloopt naar het naast gelegen meredien hotel. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, restaurants zijn ook top alleen in verhouding met wat gangbaar is in KL duur. Zijn er 8 nachten prive geweest en kom om de ligging tov stad en ov zeker terug

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank Ron V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Kuala_Lumpur, Manager van Hilton Kuala Lumpur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2018
Google-vertaling

Dear Ron V,

Thank you for choosing to stay with us and for leaving us with a review.
I'm glad that you've enjoyed the room, amenities and that you've found our location much to your convenience.

I look forward to welcoming you back to Hilton Kuala Lumpur on your next visit to this city.

Sincerely,
Gagan Talwar
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld

Dit hotel ligt tegenover het centraal station waardoor een goede verbinding ontstaat met alle MRT's en de KLIA express naar de airport. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eindelijk eens een hotel met niet zo'n absurd duur ontbijt. Bijzondere aandacht voor Dalin; hij werkt in het buffetrestaurant en is een ware gastheer. Hij maakt het onpersoonlijke van zo'n groot restaurant juist heel persoonlijk. Hij begrijpt gastheerschap; professioneel, vrolijk, aardig... Goede gym en faciliteiten. Veel keuze aan bars en restaurants. Ik was hier al eens eerder geweest en zal zeker hier weer boeken als ik in deze fantastische stad ben.

  • Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mike K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Kuala_Lumpur, Manager van Hilton Kuala Lumpur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 november 2017
Google-vertaling

Dear Mike K,

Thank you for the comments about your recent stay here at Hilton Kuala Lumpur. I'm delighted to hear that our facilities, services and hospitality have met your expectations. I'm sure our team members enjoyed catering to your needs as much as you enjoyed your stay. Thank you for your commendation on Dalin, I'll pass on your message of thanks to him.

We hope to welcome you back to the hotel on your next trip to Kuala Lumpur.

Wishing you safe onward travels

Sincerely,
Linda Pecoraro
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2017 beoordeeld

Na een rondreis van 2,5 week door Maleisië en vele verschillende middenklasse tot duurdere hotels en resorts was het bed van het Hilton met stipt het beste. De kamers zijn ruim, met een nette badkamer en een prachtig uitzicht. Op de 8e verdieping bevindt zich een prachtig aangelegd zwembad, dat helaas (in tegenstelling tot alle andere zwembaden waarin we vertoefd hebben) steenkoud was (koelinstallatie?). Voor de meeste mensen leent het zich daardoor niet voor uitgebreid zwemmen (kinderen liepen te klappertanden), maar een snel baantje, afgewisseld met onderdompelen in het verwarmde bubbelbad of lekker zonnen op een van de ligbedden is heerlijk. Mede door de aanleg van het zwembad, waarbij veel aandacht is besteed aan planten en rotspartijen is het uitzicht prachtig.

Kamertip: Wifi is alleen gratis als je rechtstreeks bij ze boekt en lid bent van Hilton Honors.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Barbra M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Kuala_Lumpur, Manager van Hilton Kuala Lumpur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Barbra M,

Thank you for your feedback and I am pleased that overall you and your family had enjoyed your stay with us.
We truly appreciate hearing from our valued guests and thank you so much for taking the time to share your wonderful Hilton Kuala Lumpur experience with fellow travellers. I note your feedback on the temperature of the water in our outdoor pool, as we are located in a tropical climate you will find that many outdoor pools including ours will not be temperature controlled. I sincerely hope that this will not deter you from choosing to stay in Hilton Kuala Lumpur when you are next in town.

My team and I hope to have the opportunity to welcome you back and thank you for choosing Hilton Hotels & Resorts.

Wishing you safe onward travels.

Sincerely

Lucky Ou
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Drie dagen met het gezin verbleven in dit heerlijke hotel. Het personeel, de kamer, het eten en alle faciliteiten in en rondom het hotel maken dit hotel tot een echte aanrader. Naast het station met alle openbaar vervoer verbindingen maken dit hotel tot een perfecte uitvalsbasis om KL te verkennen.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Kingtree
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Kuala_Lumpur, Hotel Manager van Hilton Kuala Lumpur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your feedback and I am pleased that you enjoyed our hospitality. We truly appreciate hearing from our valued guests and thank you for taking the time to share your wonderful Hilton Kuala Lumpur experience with fellow travellers.

My team and I hope to have the opportunity to welcome you back and thank you for choosing Hilton Hotels & Resorts.

Wishing you safe onward travels.

Sincerely

Linda Pecoraro
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld

De kamers maken dit hotel. Ruim en met door schuifdeuren/muren gescheiden badkamer, inloop klerenkast en apart toilet. Mooi uitzicht op de stad of de Lake Gardens. Tegenover het centraal station waar nu ook een nieuw groot winkelcentrum is.
Zie ook Aloft KL Sentral hotel, dat goedkoper en net iets leuker is wat sfeer betreft. Hilton is luxueuzer maar massaler en minder intiem.

Kamertip: Kamers op hogere verdiepingen hebben mooi uitzicht.
  • Verbleef: september 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BhaktiHuang
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Kuala_Lumpur, Hotel Manager van Hilton Kuala Lumpur, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your feedback. We truly appreciate hearing from our valued guests and thank you for taking the time to share your Hilton Kuala Lumpur experience with fellow travellers.

My team and I hope to have the opportunity to welcome you back and thank you for choosing Hilton Hotels & Resorts.

Wishing you safe onward travels.

Sincerely

Linda Pecoraro
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken