Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (885)
Beoordelingen filteren
885 resultaten
Waardering van reizigers
406
315
95
36
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
406
315
95
36
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 885 beoordelingen
31 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De kamers zn heel erg ruim en schoon. Badkamer is ook super. Goed gelegen, in de buurt van openbaar vervoer. Alleen zwembad viel heel erg tegen. Was niet schoon.. op loopafstand naar de petronas twin towers.

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Bedank Ayten A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Norizan-EAM, Manager van GTower Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for staying with us and for the feedback.

We look forward to see you again.

Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben de rooftop bar bezocht. Er was een DJ, de muziek was goed, en voor Maleise standaarden was de alcohol te betalen. 24 MYR voor een biertje. Weet wel dat je verplicht voor 20 MYR een drankje af moet kopen als je de rooftop op wilt. Ik vond het in het geval van de G tower rooftop het echt wel waard. Geen uitzicht op de KL towers, maar wel mooi uitzicht

Verbleef: januari 2016, reisde met vrienden
Bedank Tonstertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Norizan-EAM, Manager van GTower Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2016
Google-vertaling

Dear Guest

We thank you for the feedback and look forward to welcome you back.

Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ruime kamer, gemakkelijke stoel, zwembad, centraal gelegen, dichtbij openbaar vervoer en taxi's. Tegenover Ampang Market.
Bovendien een heerlijk bed met mogelijkheid tot keuze van kussen. Prima hotel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verbleef: november 2015, reisde alleen
Bedank Joline D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 september 2011 beoordeeld

Diane M's beoordeling is helemaal juist, dit hotel is fantastisch, net als voor Jaz A115 stijl boven inhoud!!
Ik heb verbleven in veel zogenaamde 5 sterren hotels die die sterren niet waard waren .. de meeste van deze klachten zijn zo onbeduidend, ok, er is wat lawaai van de bouw, maar dat is overal zo in KL op dit moment.
De kamers zijn groot met alles wat u zou willen, het personeel is ongelooflijk behulpzaam, en het eten is goed ... Ik kreeg een goede nachtrust, en goede waarde voor uw geld.
Wat heb je nog meer nodig?

Bedank Jennifer M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
16 december 2010 beoordeeld

Interieur van dit hotel is erg leuk, maar er waren zo weinig mensen toen ik er was dat het personeel vreemd genoeg niets te doen had.
Ik ben het eens met een eerdere reviewer dat het hotel geen positieve sfeer uitstraalt. Mooi bad om baantjes te trekken, maar als je op een zonnebedje wilt liggen heb je pech, er is slechts één enkele hangmat en een paar stoelen rondom tafels, niet dat je lang buiten zou willen zitten want de bouw van een flat ernaast maakt een oorverdovend lawaai, precies op dat gedeelte waar de zon 's middags komt. Ontbijt goed en ze lijken 's ochtends niet zo moeilijk te doen over wat je draagt.
Locatie handig voor Ampang Park LRT.
Als u een toerist bent raad ik u aan elders te gaan er zijn genoeg andere hotels van hoge kwaliteit in KL waar u een betere deal krijgt.

Bedank roast-beef1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken