Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.833)
Beoordelingen filteren
1.833 resultaten
Waardering van reizigers
940
579
181
80
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
940
579
181
80
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.833 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2016

een erg mooi hotel iets buiten het citycentrum gelegen. .mooie entree en verder een bar met zitjes met een kleine kaart (heel lekkere gerechten ) .een ontbijt en diner restaurant .en voor romantici het donkere restaurant la nuit .4 liften naar de etages met zeer ruime en nette kamers. .in de onderst etage bevinden zich 7 sauna's,zwem-en bubbelbaden erg ruim opgezet en een fantastische ambiance. een aanrader . Vanaf het hotel is het 10 min. lopen naar de hermitage ,. .voor de deur staan altijd voldoende niet dure taxi's

Kamertip: aan de binnenplaats
  • Verbleef: december 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank keessimoons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2016 via mobiele applicatie

Te ver weg van bezienswaardigheden
eten lang wachten op bestelling en rekening
wifi gaat meestal niet, zelfs nt aan receptie
mijn vriendin had hoofdpijn , geen asperine aan receptie
te weinig handdoeken
niet goed opgeruimd kamer
wellness is good but no good staff
room was ok

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank alaink295
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2016 via mobiele applicatie

Goed hotel met moderne voorzieningen. Wij hadden een kamer en suite en dat is heel luxe, zeker als de een op bed ligt en de ander een boek leest of TV kijkt. Toen wij er waren was het druk en dat maakte het ontbijten wat minder.
Verder vrij modern.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Lex v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anastasiya K, Менеджер по обслуживанию клиентов van Solo Sokos Hotel Palace Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2016

Gerespecteerde Lex,

Hartelijk dank voor uw feedback!

We zullen blij zijn om je weer te zien zijn,

Met vriendelijke groet,

Anastasia Kirillova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2016

In een zijstraat van de toegangsweg langs de rivier tref je de niet erg imposante ingang van dit hotel. Maar dan: binnen helemaal van deze tijd met leuke lounge, mooie ontbijtruimte waar een zeer uitgebreide keuze is voor welke smaak ook, en fraaie luxe kamers met grote ramen. Wij hadden een suite met pantry en zitkamer, een luxe groot toilet met toiletmeubel en een separate badkamer met douche en toilet. Vanuit de toeristenbalie zijn veel interessante excursies te boeken, maar je kunt ook veel zelf regelen bij de boottochtenaanbieders. Tip: taxi's kun je voordelig krijgen, vraag er naar in restaurants!

  • Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank K V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anastasiya K, Менеджер по обслуживанию клиентов van Solo Sokos Hotel Palace Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 januari 2016

Gerespecteerde K V,

Hartelijk dank voor uw feedback!

We zullen blij zijn om je weer te zien zijn,

Met vriendelijke groet,

Anastasia Kirillova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2013

Ik verbleef in een standaard kamer incl. ontbijtbuffet voor € 360,- (3 Nachten, 18 t/m 21 oktober) Kamer was netjes, ruim, voorzien van kast, fauteuil, tafeltje, hocker, bureau met stoel, kingsize bed, badkamer met regendouche, toilet en wastafelmeubel. Wat ik heel erg miste was een waterkoker welke in een 5-sterrenhotel toch zeker als standaard mag verwachten. Op de standaardkamers is dit alleen tegen extra betaling mogelijk. Er hangt een flatscreen aan de wand met enkele Engelstalige zenders, dat is zeldzaam in Rusland omdat de meeste zenders nagesynchroniseerd worden. Kamer wordt dagelijks schoon gemaakt. Het ontbijt is erg uitgebreid en zeker aan te raden. Bar, restaurant en roomservice is erg duur!!! Spa (sauna's) en zwembad zijn gratis voor hotelgasten. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Met engels kan je je hier in hotel prima redden. Ligging is oostelijk op Vasili eiland, vlakbij bruggen naar de Hermitage of Peter en Paul fort.

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jacco_Hendrikx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken