Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Toplocatie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van T1 bis

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Saint-Gilles-Les-Bains, Arrondissement Saint-Paul

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Marcus K
Niveau 6 bijdrager
249 beoordelingen
38 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
“Toplocatie”
Beoordeeld op 3 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een heerlijke studio om een aantal dagen te verblijven. Alles bij de hand en in ieder geval zeer dichtbij. Een wandelboulevard op 25 meter afstand met koffie en eettentjes. Parkeren voor de deur WiFi gratis. Wat een klein paradijsje daar van Anne-Lise. We hebben de studio gebruikt als uitvalsbasis wat prima kon gezien de goede ligging en bereikbaarheid. Prijs kwaliteit verhouding meer dan voldoende. Alles prima netjes en schoon voor handen!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2016
Merci beaucoup pour votre appréciation . J'ai été ravie de vous accueillir et de vous connaitre ! vous etes des voyageurs très agréables . encore merci et toutes mes amitiés , Anne-lise
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2017 voor een verblijf in januari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
LauraC139 ...
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 november 2016 voor een verblijf in november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SOUSARODR ...
Cambounet-Sur-le-Sor, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2016
Chère Nathalie , merci pour votre avis élogieux ! J'ai été ravie de vous accueillir et faire votre connaissance ainsi que celle de votre petite famille . Vous êtes des voyageurs très sympathiques et respectueux . J'espère que votre retour s'est bien déroulé et vous souhaite une bonne continuation dans vos voyages . encore merci , cordialement , Anne-lise
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen