Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.933)
Beoordelingen filteren
1.933 resultaten
Waardering van reizigers
1.318
440
114
31
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.318
440
114
31
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.933 beoordelingen
Beoordeeld op 7 oktober 2018 via mobiele applicatie

Super luxe suites. Wij hadden een hoek kamer op de 24e verdieping, uitzicht op de stad was geweldig. Super personeel, ontbijt was echt perfect. En als klap op de vuurpijl, rooftop terass met zwembad en bubbelbad

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Haroune M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mirro R, General Manager van City Garden GRAND Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Haroune M,

Cheers to your your topnotch review for City Garden GRAND Hotel. We are delighted to learn that you enjoyed our services and facilities. We look forward to welcoming you back on your future visit. Dank je!

Warmest regards,
Mirro Reperuga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2018 via mobiele applicatie

Een geweldig goed hotel met fantastische service
Goede ligging
Mr. Richard and mr. JM SAM were giving us a friendly and warm service... thx guys
Kamers heel proper en ontbijt is goed .
Prima ligging ... makati
Veel shoppingmogelijkheden

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MariellaJ19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duty M, General Manager van City Garden GRAND Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

It is so much joy to hear that our family visit and staycation turned out to be an enjoyable one. Thank you for sharing a very positive review pointing to the warm service of our team, our location and facilities. I will definitely share your words of appreciation to Richard and Sam. We look forward to welcoming you back on your future visit.

Warmest regards,
Mirro Reperuga
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk om de vakantie mee af te sluiten. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamer was super schoon, elke dag nieuwe handdoeken, eten was goed en het zwembad was ook erg fijn. Bediening van het restaurant op de verdieping van het zwembad was niet zo snel met het opnemen en liep eerst een aantal keren langs voordat je uiteindelijk werd geholpen. Uitzicht vanaf onze kamer op de 29e verdieping was fantastisch! Pinautomaat aan de overkant van het hotel.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tobias T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duty M, General Manager van City Garden GRAND Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your topnotch review for City Garden GRAND Hotel. We are delighted to learn that you enjoyed our location, services and facilities. We look forward to welcoming you back on your future visit.

Warmest regards,
Mirro Reperuga
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2018 via mobiele applicatie

Het hotel was goed met n uitstekend ontbijt. Echter, de lobby was klein en daardoor veel te vol en druk. Verder biedt de lobby ook maar 1, wat smoezelig, toilet voor mannen én vrouwen. Het hotel heeft 32 verdiepingen en slechts 3 kleine liften dat de hotelgasten én alle bruiloftsgasten die ook in t hotel moeten zijn moeten vervoeren... dat lukt dus onvoldoende.
Het ergste zijn echter de gangen, dat zijn nauwe klankkasten waarin elk geluid weerklinkt alsof je er naast staat. Verder gooit iedere asociale gast zijn deur dicht en tja dat slaapt dan weer zo beroerd.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank annelA5096OU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duty M, General Manager van City Garden GRAND Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking time to share your feedback. We deeply regret the second rate experience and rest assured that each of your insightful feedback will be appropriately addressed with my team. We hope to make it up with you on your future visit here in City Garden GRAND Hotel.

Warmest regards,
Mirro Reperuga
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Schoon, goede wifi, fijn personeel, leuke bar op 32 hoog dakterras (muziek mag wel ff minder techno vind ik), behoorlijke gym. Ook driver voor twee dagen was goed te regelen. Ze hebben eigen chauffeurs in dienst. De mijne kent Manila heel goed en was overal sneller dan google aan gaf.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Alex D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duty M, General Manager van City Garden GRAND Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your topnotch review for City Garden GRAND Hotel. We are very grateful to learn that you had quite an enjoyable stay with us. We look forward to welcoming you back on your future visit.

Warmest regards,
Mirro Reperuga
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken