Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.122)
Beoordelingen filteren
1.122 resultaten
Waardering van reizigers
632
385
84
9
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
632
385
84
9
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.122 beoordelingen
Beoordeeld op 12 december 2018 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Prachtige kamer, ruim, voorzien van een heerlijk bed, mooie badkamer met geweldige stortdouche. Vriendelijk en zeer servicegericht personeel. Kan het zeer aanbevelen om hier te verblijven

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank JosTr15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane T, Front Office Manager van The Picasso Boutique Serviced Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2018
Google-vertaling

Dear JosTr15,

Thank you for sharing your sweet thoughts about your recent stay at The Picasso. We are glad to know how much you enjoyed the facilities and service. Again, thank you and we look forward to be of service to you again at The Picasso very soon!

At your service,
Jane Taripe
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2018 via mobiele applicatie

We verbleven hier 1 nacht na aankomst in Manilla. Zeer ruime, moderne en ruime kamer met prachtige badkamer en heerlijke douche. Prima bed. Kussens Iets te hard. Ontbijt goed met voldoende keuze. Personeel super vriendelijk en helpen met alle vragen. Hotel ligt op 15 minuten lopen van het enorme winkelgebied Greenbelt. Echt een aanrader voor U verblijf in Manilla

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Erik_Meijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane T, Front Office Manager van The Picasso Boutique Serviced Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 februari 2019
Google-vertaling

Dear Erik_Meijer,

Thank you very much for your kind words and for always choosing us to be your home whilst in Makati.
We are glad to learn, that you enjoyed your stay with us, especially our location, amenities and service.
Guest satisfaction is our top priority and it is reassuring to know that you were happy with your stay.

Until then, we look forward to welcoming you again soon!

At your service,
Jane Taripe
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2018

Wij hebben 3 weken rond getrokken .Bij begin van ons reis en het einde van ons reis 1 nacht verbleven in dit hotel . Wij hebben spijt dat het niet meer waren . Na een hele lange vlucht kregen wij om ons reis te starten een upgrade naar een Picasso loft . Wat was dit prachtig en met een zeer goed bed waar wij zalig uitgerust hebben .
Bij het vertrek naar ons huis ook 1 nacht verbleven maar toen kregen wij de kamer die wij geboekt hadden . Ook heel mooi en comfortabel . De beide kamers hadden een zeer stille airco .De frontdesk bevestigde telkens het uur van de pick up naar het volgende hotel of naar de ferry . Ze waren super behulpzaam . Er is een heel goed restaurant in het hotel , je moet het niet ver zoeken . heel lekker gegeten .Voor mij is dit zo goed als een 5 sterren hotel .
Als wij ooit terug gaan naar Manilla dan boeken wij zeker dit hotel terug . Een aanrader .

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank francisanderson
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane T, Front Office Manager van The Picasso Boutique Serviced Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2018
Google-vertaling

Dear Francis A,

Thank you very much for taking time to post your valuable comments about your stay at The Picasso Makati and and we look forward to welcoming you home very soon.

At your service,
Jane Taripe
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 april 2018

Hotel mooi en verzorgd ontvangst incheck perfect
Iedereen probeerde aan onze eisen te voldoen top top
Tevens bewaarden ze onze post daar wij een veertiendaagse tussenstop in Bali maakten
Kamers oké dicht bij ambassades
Voor herhaling

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank EstiloE7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane T, Front Office Manager van The Picasso Boutique Serviced Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2018
Google-vertaling

Dear Estilo E,

Thank you so much for taking the time to post your appreciating comments. We are happy to know that you are pleased about your overall experience. Your delightful comments will certainly encourage other readers to also stay with us!

Again, thank you and looking forward to your soon return visit to your Picasso Family.

At your service,
Jane Taripe
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel, gelegen op loopafstand van de winkelcentra’s. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Vers en uitgebreid ontbijt en prima service. Kamers zijn schoon , modern en van alle gemakken voorzien.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank mariojacq
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane T, Front Office Manager van The Picasso Boutique Serviced Residences, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2018
Google-vertaling

Dear mariojacq,

Thank you for choosing to stay with us and for taking the time to post a review of your visit on Tripadvisor.
We all look forward to welcoming you back at The Picasso Makati very soon.

At your service,
Jane T. Taripe
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken