Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke ontspanne sfeer met lekker eten”
Beoordeling van La Table by Madada

La Table by Madada
Geclassificeerd als nr. 18 van 297 Restaurants in Essaouira
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 46
Keukens: Marokkaans, Pub-restaurant
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
30 mei 2018 beoordeeld

Heel gezellig en rustig restaurant. Veel vis op de kaart die vrij westers wordt bereid.
Het is duidelijk dat dit door een fransman wordt uitgebaat. Echt lekker en ontspannen gegeten.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
la-Table-Madada, Propriétaire van La Table by Madada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your lovely review and yes we try to have a quiet and elegant atmosphere with great food and service.we appreciated that you had a gourmet unique experience.
Gourmands regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (939)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 940 beoordelingen

11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

.de claims zijn een echte aanrader...
Vriendelijke bediening en gezellig interieur
Prijs kwaliteit zeer zeer goed...

Bedank LucreceM3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
la-Table-Madada, Propriétaire van La Table by Madada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your feedback and a five star note that we share with Madada staff.
Looking forward to welcome you
Gourmands regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi restaurant met een goede keuken en goed personeel.
Over het algemeen wordt hier vis geserveerd. De prijzen zijn voor Marokkaans niveau wat boven gemiddeld.
Wanneer je goed wil eten zit je hier goed.

Bedank Kjanse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
la-Table-Madada, Responsable relations clients van La Table by Madada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2017
Google-vertaling

Thank you to have post a review with your feedback which makes us improve our food and service.
Regards gourmands

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2016 beoordeeld

Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden we het. Het restaurant zit namelijk wat verscholen in de Medina.
Het interieur van het restaurant is prachtig. We kregen een mooie tafel in het midden van het restaurant. Er was life muziek en de gasten om ons heen waren allemaal toeristen die ervan zaten te genieten.
De wijnkaart was wat beperkt, maar er stonden een paar goede Marokkaanse wijnen op.
Het eten was goed, maar niet erg bijzonder. Ik had ook niet het idee dat alles helemaal vers was, maar dat er hier en daar iets uit de vriezer kwam.
Al met al wel een gezellige avond.
Onze auto stond op het parkeerterrein 3 minuten lopen van het restaurant.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Peter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
la-Table-Madada, Responsable relations clients van La Table by Madada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your review, we served fresh seafood and vegetables from the harbour and souk market every day and paid a lot of attention to the quality.
Regards gourmands

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in deze zeer sfeervolle ambiance. Westerse opties (en prijzen) waaronder een goede keuze aan verse vis.
Zowel de steak als de spaghetti met zeevruchten waren erg goed. Ook het toetje was verrassend en lekker. Zeker aan te bevelen en wat mij betreft beste optie in dit stadje.

Bedank suuzv2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
la-Table-Madada, Gérant van La Table by Madada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Our ambition is to glorify the lifestyle of Essaouira at la Table de Madada. Besides fresh products and delicious home-made desserts, we welcome our guests in an original and cosy atmosphere and are delighted that the charm is operated.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Table by Madada bekeken, bekeken ook

Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Essaouira, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In La Table by Madada geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding