Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Aanrader!!!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Kuala Terengganu, Terengganu

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Ilonka A
1 beoordeling
“Aanrader!!!”
Beoordeeld op 27 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Ik heb hier 2 nachten verbleven en alles was helemaal super!! Superlief ontvangen en goed verzorgd. Niets is te gek!!! Ligging is top heerlijk rustig op steenworp afstand van het strand en de zee en de omliggende eilanden. Je kan hier ook heerlijk eten tegen een kleine vergoeding en de vis is verser dan vers!! Echt een aanrader!!

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 dec 2018
Ilonka thank you for your wonderful review! You are pretty wonderful yourself! We hope you come back soon and spend more nights with us so we can catch up with what's been happening with you. Take care!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
racheltoo ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 24 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 mei 2018
Terima kasih Rachel and Megan! The pleasure was completely ours. We can't wait for your return and no, we won't change a thing except the sheets,etc, etc!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarinaS67 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 maart 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 mrt 2018
Thank you for staying with us. We enjoyed your company and hope to see more of you and family!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h.j L
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mrt 2018
We are delighted that you enjoyed your stay and took advantage of the peace and quiet here. We hope that you also enjoyed the weekly morning market for the fabulous roti canai! Thank you for all your help around the house too. We look forward to seeing you both again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fred d
Zwolle, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 feb 2018
Thank you Fred and Linda who have been so loyal throughout the years. We hope to see more of the both of you and gladly cook dinner for you!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nawel s
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2018
It was a pleasure to be your hosts and to get to know you. Thank you for your kindness. We hope to see you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen