Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (639)
Beoordelingen filteren
639 resultaten
Waardering van reizigers
144
288
157
28
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
144
288
157
28
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 639 beoordelingen
Beoordeeld op 26 februari 2018 via mobiele applicatie

Hotel ligt aan de rivier en als je aan de goede kant zit heb je een prachtig uitzicht over de stad. De lobby is netjes met comfortabele zitjes. De kamer is royaal met heerlijk bed en kn ons geval op de hoek met aan elke zijde een raam waardoor het licht is in de kamer. Wel is het er een beetje vochtig want een beetje muffe lucht was wel waar te nemen. Ontbijt is redelijk gevarieerd maar niet super. Kamer heeft een makkelijk te bedienen kluisje en een koelkasten waar je de drankjes heerlijk koel kunt houden

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank smullemansje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ActingOfficer_GmhRmh, Marketing and Communication Assistant van Riverside Majestic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2018
Google-vertaling

Dear smullenmansje,

Warmest greetings from Riverside Majestic Hotel!

Thank you for writing us your feedbacks. We would like to convey our sincere gratitude for choosing and staying with us. It is a pleasure to know you had a wonderful experience at the hotel. However, do accept our sincere apology should there be any inconvenience that rises upon your time here. It is important for us to review all guest feedbacks to improve in any shortcoming. Therefore, we take this opportunity to thank you for sharing with us your experience. We hope to get the chance to welcome you once again in the near future. Have a nice day!

Regards,
Marketing and Communication Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2017

Service was goed en gedienstig het is wel erg verouderd maar ligt naar het Hilton op een top locatie.
We hadden een kamer op de 15. Verdieping en we keken over de hele stag prachtig .
Zwembad steld niet veel voor.
Ontbijt was super goed.
Zoals gezegd verouderd maar ze zijn ook aan het renoveren.
Service was goed.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Kees J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ActingOfficer_GmhRmh, Marketing and Communications Assistant van Riverside Majestic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2017
Google-vertaling

Dear Kees J,

Greetings from Riverside Majestic Hotel!

Thank your for the review following your recent stay with us. We would like to covey our sincere gratitude for choosing and staying at Riverside Majestic Hotel. We are delighted to know you enjoyed your period of stay here. We appreciate your understanding as our hotel does aged through out the years but our team have been continuously striving to deliver an excellent services and facilities to our valued guests. We hope to see you again on your next trip to Kuching as we promise you another pleasant stay with us. Have a nice day!

Do book directly with us for the best room rates with added perks. Should there be any question, please do not feel hesitate to contact us at pr@centraloffice.my and we will be more than happy to assist.

Regards,
Jazmin Azura (Ms.)
Marketing and Communication Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017 via mobiele applicatie

Groot hotel en hiermee wat onpersoonlijk.
Ontbijt was uitgebreid en zeer goed, wel prijzig als je het niet inclusief hebt.
Wij kregen een kamer upgrade, ruime kamer waar met gemak het derde bed bij kon. Prachtig uitzicht op het water. Alleen jammer dat de ramen zo intens vies waren waardoor naar buiten kijken door een waas moest. Kamer was verder goed schoon.
Personeel van het hotel is bijzonder vriendelijk en attent (wij gingen bv eten en werden door de gastheer aangesproken dat we beter een paraplu mee konden nemen omdat het zou gaan regenen. Toen we aangaven die niet te hebben regelde hij er een voor ons).

Datum van verblijf: augustus 2017
Bedank Mgh070
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ActingOfficer_GmhRmh, Marketing and Communication Assistant van Riverside Majestic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Mgh070,

Greetings from Riverside Majestic Hotel!

Thank you for the review following your recent stay with us. We would like to convey our sincere gratitude for choosing to stay at Riverside Majestic Hotel. We are glad to know your stay with us was enjoyable and wonderful. Indeed, our location is strategically located in the heart of the city. Numbers of tourist attraction sites and local eateries are just in walking distance. However, we apologise upon the matter stated above, regards to the cleanliness of the exterior window of our rooms. We are trying our level best to improve in our shortcomings therefore we appreciate your sharing us your concern and has shared it to the rest of the team for further actions. Our team is looking forward to welcoming you again with us on your next visit to Kuching. Have a nice day!

Do book directly with us for the best room rates with added perks. Should there be any question, please do not feel hesitate to contact us at pr@centraloffice.my and we will be more than happy to assist.

Regards,
Jazmin Azura
Marketing and Communication Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2017 via mobiele applicatie

Toen we wilden inchecken moesten we naar de executive lounge . We hadden blijkbaar een executive room geboekt. Nu dan verwacht je ook wat.

Ongetwijfeld was het allemaal erg mooi zo een 15 jaar geleden. Helaas daarna niet goed onderhouden. De kamer stonk naar zwarte schimmel en die zag je ook in de badkamer . Alles was een beetje vergaan.

Ontbijt was prima. Goed zelfs en de mensen erg vriendelijk.

Redelijk hotel dus

Tip. Eten bij top spot seafood. Onverwachte plek om te eten .

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mariejo444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ActingOfficer_GmhRmh, Marketing and Communication Assistant van Riverside Majestic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2017
Google-vertaling

Dear Mariejo444

Greetings from Riverside Majestic Hotel!

Thank you for the review following your stay with us and thank you for choosing us! Do accept our sincere apology for the inconvenience that occur during you stay at the hotel. Indeed, our hotel fixture and furnishing are not as it once was and that our team has been striving to deliver an excellent service and facilities to our valued guest. However, our new Astana Wing is estimated to open on August 2017 and our old wing will be refurbished once the new wing is open. We look forward to see you again to experience our new wing with us! Have a nice day!

Do book directly with us for the best room rates with added perks. Should there be any question, please do not feel hesitate to contact us at pr@centraloffice.my and we will be more than happy to assist.

Regards,
Jazmin Azura
Marketing and Communication Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2017

Ik verbleef hier voor 4 nachten. De kamer was ruim, comfortabel bed, mooie badkamer met ligbad, douche, föhn, voorzieningen. Locatie is goed,vlakbij waterfront. Het hotel is verbonden met een winkelcentrum.Wij hadden een kamer op de clubfloor geboekt, Dit is zeker aan te raden, de service in de club lounge is perfect met gratis drankjes en hapjes. Wij komen zeker terug,

Kamertip: Kamer 1611 met zicht op de rivier
Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JVDH2910
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ActingOfficer_GmhRmh, Marketing and Communication Assistant van Riverside Majestic Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Warmest greetings from Riverside Majestic Hotel!

Thank you for choosing Riverside Majestic Hotel and thank you for taking the time to write us your kind review.

It is such a wonderful pleasure to know you enjoyed your stay with us. We have been striving to continuously deliver an excellent service and facilities to our guest and indeed it is such a delightful news to know your stay was a memorable one.

We hope to see you again on your next visit to Kuching as our new hotel, the Premier Wing will be opening soon in May 2017 with a modern contemporary fixtures that will give you a new experience with us. See you again and have a joyful day!

Do book directly with us for the best room rates with added perks. Should there be any question, please do not feel hesitate to contact us at pr@centraloffice.my and we will be more than happy to assist.

Regards,
Jazmin Azura

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken