Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.007)
Beoordelingen filteren
2.009 resultaten
Waardering van reizigers
733
850
320
70
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
733
850
320
70
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.009 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een goed verzorgd hotel, je bent overal dicht bij als je de stad wilt bezoeken, het ontbijt is zeer goed, als je ontbijt wilt met minder mensen moet je een betere kamer bestellen, dan kun je er rustiger eten.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank tomhK1259KG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonKuching, General Manager van Hilton Kuching, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your review and your compliments about the Hilton Kuching.

We hope you felt at home; we can't wait to welcome you back again soon.

At your service,
Hamish Watts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2017 via mobiele applicatie

Na een aantal dagen in de geweldige stad Kuala Lumpur te zijn geweest vlogen we naar Kuching om 2 dagen in het Hilton hotel te verblijven. Een heerlijk hotel dat van alle gemakken is voorzien. Leuk is dat het hotel aan de boulevard gelegen is. Volop gelegenheid om naast binnen het hotel ook buiten het hotel te eten. Aanrader: Topspot, een food court waar je als westerling misschien enige aarzeling bij hebt om er te gaan eten, maar waar al het eten (vooral vis) super vers is en je niet bang hoeft te zijn om ziek te worden.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Michel H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonKuching, General Manager van Hilton Kuching, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your nice review of the Hilton Kuching.

We are very pleased to know that you had a great stay with us and thank you again for your compliments. We hope to have an opportunity soon to welcome you back.

At your service,
Hamish Watts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2017

We hebben drie nachten in dit hotel gelogeerd. De hotelkamer is lekker ruim en netjes. De badkamer is ietwat gedateerd en kan een opknapbeurt gebruiken. Met ook nog eens een heerlijk uitgebreid ontbijt maakte dit een fijne start van onze vakantie.

Kamertip: De rivierzijde heeft het mooiste uitzicht.
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 498ren_b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonKuching, General Manager van Hilton Kuching, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for your favourable feedback and I am delighted to read that you liked our spacious room and our delicious breakfasts, however noted that you also mentioned about the condition of bath-room. I am sure you brought back fond memories of Kuching and your stay with us.

We look forward to welcome you back again very soon.

At your service,
Hamish Watts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2017

Uitstekend hotel. Het ontbijt was zeer gevarieerd, eindelijk voldoende brood want dit is niet zo evident in Azië als we dachten. Verder waren er Oosterse specialiteiten met rijst zelfs aardappelkoekjes, mogelijkheid tot stoomkoken, pannenkoeken en andere eiergerechten, fruit, yoghourt. Gewoon teveel om op te noemen en om te kiezen.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank 771eddyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonKuching, General Manager van Hilton Kuching, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2017
Google-vertaling

Dear 771eddyh

Thank you very much for posting a review of our property following your recent stay with us.

I am delighted to read that you liked our hotel and the variety of items at breakfasts; I am sure our Executive Chef would be very proud to read this too.

The entire team and I look forward to welcoming you back again in the not too distant future.

At your service,
Hamish Watts

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt in het centrum, aan de rivier en heeft daardoor een mooi uitzicht. De kamers zijn ruim, prima ingericht en de bedden zijn zeer comfortabel. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. Prima hotel op een mooie locatie.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RoelJ7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonKuching, General Manager van Hilton Kuching, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2017
Google-vertaling

Dear Roel J

Thank you for posting a review of our property on TripAdvisor.

We thank you for your favourable feedback following your stay with us at the Hilton Kuching and we were delighted to learn that you had and enjoyable and comfortable stay. Indeed the property has a very privileged position within the city of Kuching.

I have shared your kind comments with the team and we look very much forward to seeing you again soon.

At your service,
Hamish Watts
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken