Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig resort op prive eiland”
Beoordeling van Pangkor Laut Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Pangkor Laut Resort
Beoordeeld als nr. 1 van 19 hotels in Lumut
Certificaat van uitmuntendheid
30 december 2016 beoordeeld

Pangkor Laut resort is een prachtig hotel gelegen op een privé eiland voor de kust van Maleisië. Het hotel bestaat uit meerdere los-staande villa's in een exotische tuin, en sea-villa's die als paalwoningen in de zee staan. We kregen een gratis upgrade naar de Spa-villa's, die zijn prachtig gelegen in de buurt van het Spa complex van het hotel.
Er zijn meerdere restaurants, het ontbijt buffet is uitstekend met uitgebreide keuze. Het vis-restaurant is mooi gelegen op een rots aan de zee met een uitstekende bediening.

Kamertip: De spa-villa liggen in een rustig deel van het resort, bij het spa complex.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PatrickBel2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 januari 2017
Google-vertaling

Dear PatrickBel2015,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for writing such a positive review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed your time spent with us on the island and we all hope to have the pleasure of welcoming you back again in the near future.


Please do get in touch, as I will be delighted to assist you with all of the arrangements.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.454)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 10 van 2.454 beoordelingen

31 oktober 2016 beoordeeld

One Island, one resort! Echt een te gek en super de lux resort met fantastische villa's, eten en drinken en personeel. Het is een idyllisch en romantisch oord. Vooral geschikt voor stelletjes. De villa's zijn prachtig.

Kamertip: Je hebt allerlei villa's in verschillende prijsklasse. Wij hadden de tuin villa met prachtig uit ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chantallalla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling


Dear Chantallalla,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for writing such an amazing review of your experience.


We are all delighted that you enjoyed the fabulous villas, the quality of the food, the peace and tranquility, and our "One Island, One Resort" concept.


It was a pleasure having you with us and we hope that it's not too long before we have the opportunity to welcome you back again for another memorable experience.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk , luxe resort. Prachtige omgeving. Zeer vriendelijk personeel die je zeer behulpzaam zijn. Kamer/ huisje wordt tweemaal per dag schoongemaakt/ klaar gemaakt. Op het privé eiland rijden mini busjes om je van de ene naar de andere plek te brengen. Je moet het geen probleem vinden dat je 's avonds niet van het eiland af kunt ( laatste ferry rond 18.00). Er zijn meerdere restaurantjes van het resort, als je echter niet van vis of Aziatisch eten houdt dan is de keus beperkt. De prijzen liggen net iets onder de Nederlandse prijzen voor eten. Disco vind je hier niet wel luxe en ontspanning!

Verbleef: September, 2016, reisde met familie
Bedank Margriet H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2016
Google-vertaling

Dear Margriet H,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for writing such a wonderful review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed the beautiful natural setting of the resort, the genuinely friendly service, and the quality of the food served throughout. Thank you for your kind words and recognition.


We all hope to have the pleasure of welcoming you back again soon to our "One Island, One Resort".


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Service 3.0... Echt niet normaal hier! Het ziet er betoverend uit, het eten is geweldig (ontbijt buffet is het meest uitgebreide wat ik ooit heb gezien) en de service is excellent! Dit is een droombestemming! Tip voor honeymoon! Wij bonen het briljant!

Verbleef: November, 2015, reisde met familie
Bedank Arjan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2016
Google-vertaling

Dear Arjan B,


Thank you so much for choosing Pangkor Laut as the destination to celebrate your honeymoon and for taking the time to write such a wonderful review.


We are all delighted to read that you enjoyed the excellent service delivered by my passionate team, the beautiful private island location, and overall you found the experience to be magical. Thank you so much for your kind words and recognition. We all hope to welcome you back again for your anniversary!


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2016 beoordeeld

We komen net thuis van onze huwelijksreis en het verblijf in Pangkor Laut was een van de meest memorabele tijdens onze 15 daagse reis in Maleisië. De ontvangst onshore was leuk, maar we waren een beetje verrast om te horen dat we nog een 320 Ringitt (72 euro) moesten betalen voor het transfer naar /van het hotel/eiland. Dit is niet iets wat je wilt horen na een lange reis en kan me voorstellen dat dit een domper kan zijn voordat je er al bent. Ik ben er nog niet uit hoe we dit gemist hebben, maar dit zou mijns inziens standaard in de opgegeven kamerprijs moeten zitten en geen extra add-ons zijn bij het boeken of aankomst.

De enige andere feedback die we hebben is dat voor zo'n prachtig hotel en de standaard die het voert, we overtuigd zijn dat ze het risico makkelijk kunnen nemen om hun gasten meer authentieke "lokale" gerechten kunnen aanbieden dan wat momenteel op de menu's staat.

Het is niet aanvaardbaar dat de laksa Ajam wordt gemaakt met dezelfde bouillon als de ossenstaart soep, noch dat de Rendang dezelfde lam basis heeft als de westerse gerechten op dezelfde kaart. (Hoop dat dit niet te verwarrend is daar ik niet de exacte namen van de gerechten op het menu meer weet).

Het ontbijtbuffet was fantastisch (daar werd naar ons idee meer aandacht aan de gerechten besteed) en het eten in het Fisherman's Cove was subliem.
Daarom zijn we er zeker van dat er meer kan worden gemaakt van het eten dat in de andere restaurants gedurende de dag geserveerd wordt.
Ook bij Uncle Lim's, vielen de gerechten tegen en hoewel het een Chinese keuken is waar alles snel en tegelijk geserveerd wordt, voelden wij ons toch opgejaagd door de mate van snelheid waarmee alles op tafel kwam.

Echter dat gezegd hebbende, de kleine extra's die werden gedaan om ons huwelijk vieren waren geweldig, Mages voor het regelen van een dinner op het strand en de dagelijkse toevoeging aan onze (handdoek) dierentuin in de kamer was addorable!

Mijn man (even wennen :-)) hield van de ochtendwandeling met Aris en genoot van zijn uitleg (met hier en daar een knipoog) van alles onderweg.

En niet te vergeten de beste Spa ooit, zo ontspannen dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg! Super!!

Ontspanning en genieten ten top!

Special thanks to Mizan, Mizan, Eugene, Aris, Shakira en alle andere dames van de Spa.

Kamertip: Neem een Spa of Sea Villa, deze zijn niet voor kinderen onder de 16 en hebben geen tv. Genieten van ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Clarissa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Clarissa S,


Thank you so much for choosing Pangkor Laut as the destination to celebrate your honeymoon and for taking the time to share your positive review with the users of Tripadvisor.


We are all delighted that you found the island to be paradise and that you enjoyed the honeymoon that you deserved. Thank you for your kind words and recognition.


We all hope to have the opportunity to welcome you back again for your anniversary!


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste is om hier met je partner naar toe te gaan. Uncle Lim's restaurant serveert heerlijke gerechten waardoor we iedere avond terug gingen tijdens een 4-daagse reis. Zoals verwacht, het personeel is uitstekend. Kijk uit voor de algen in de zee door middel van een goede douche na afloop. Enige minpunt is de aanhoudende verkoop houding ingehamerd de receptie werknemers; ik zit niet te wachten om extra in het hotel bij te kopen.

Bedank Tade O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Tade O,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with the users of Tripadvisor.


I am delighted to read that you enjoyed the fantastic food at Uncle Lim's and the excellent overall service delivered by my team throughout the resort. I am however a little surprised by your comment with regards to persistent sales attitude, as this is the first time I've heard such a remark. My team does try to be thorough on the brief of the resort so that guests do not miss out on any of our various activities, spa treatments, or wonderful private dining experiences that are available. I do apologise if you perceived this to be pushy and I will share your review with my team so that we can learn from it. We do tend to find that the better the information we provide, the better choices our guests make which helps get them get most enjoyment out of their short time on the island.


I am happy that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2015 beoordeeld

Na een mooie rondreis door Maleisië hier beland voor 10 daagjes rust. Wij verbleven hier met onze zoon van 8.
Fantastisch resort, top service( dank lieve Ming voor alle attentie).
Goede restaurants.
Heel bijzonder dat wij ook in de adults only met onze zoon mochten dineren omdat we een lang verblijf hadden.
Keurig werd er een tafel apart voor ons gedekt, heel bijzonder.
In mijn ogen top hotel met dito service.
Ook geschikt voor mensen met kinderen !

Kamertip: Wij hebben in beach villa en watervilla geslapen en vond de beach villa rustiger.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joke N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 december 2015
Google-vertaling

Dear Joke N,


Thank you so much for visiting us recently and for taking the time to write such a wonderful review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed your stay and found the resort to be paradise! Thank you for your kind words and recognition. It was a pleasure having you with us and we hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Lumut in overweging
op 6,5 km afstand
Marina Island Pangkor Resort & Hotel
op 2 km afstand
Coral Bay Resort, Pangkor
op 12,5 km afstand
Ritz Garden Hotel
Ritz Garden Hotel
nr. 5 van 50 in Manjung District
55 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 12,6 km afstand
Hotel Sfera
Hotel Sfera
nr. 3 van 19 in Lumut
54 beoordelingen
op 8,4 km afstand
Swiss-Garden Beach Resort Damai Laut
op 1,7 km afstand
Pangkor Sandy Beach Resort
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Pangkor Laut Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Pangkor Laut Resort

Adres: Pangkor Laut Island, Lumut 32200, Maleisië
Telefoonnummer:
Locatie: Maleisië > Perak > Manjung District > Lumut
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Spa Suites Zwembad Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 1 hotel aan het strand in Lumut
Nr. 1 beste resorthotel in Lumut
Prijsklasse: € 173 - € 427 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Pangkor Laut Resort 5*
Aantal kamers: 140
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda, Ctrip TA, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Pangkor Laut Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Pangkor Laut Hotel Pangkor
Laut Pangkor

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding