Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Ritz Inn Lumut(Lumut)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 25
US$ 23
Booking.com
Zie aanbieding
Brezza Hotel(Lumut)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 18
US$ 17
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
GM Holiday Hotel Permai Jaya(Lumut)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 19
Booking.com
Zie aanbieding
GM Holiday Hotel(Lumut)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 16
US$ 15
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 47
US$ 37
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 41 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Admiral Hotel(Lumut)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 17
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Roomservice
US$ 68
US$ 62
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Galaxy Inn(Lumut)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Beoordelingen (2.640)
Beoordelingen filteren
2.640 resultaten
Waardering van reizigers
1.867
505
164
61
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.867
505
164
61
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.640 beoordelingen
31 oktober 2016 beoordeeld

One Island, one resort! Echt een te gek en super de lux resort met fantastische villa's, eten en drinken en personeel. Het is een idyllisch en romantisch oord. Vooral geschikt voor stelletjes. De villa's zijn prachtig.

Kamertip: Je hebt allerlei villa's in verschillende prijsklasse. Wij hadden de tuin villa met prachtig uitzicht op zee. Echt fantastisch.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chantallalla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling


Dear Chantallalla,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for writing such an amazing review of your experience.


We are all delighted that you enjoyed the fabulous villas, the quality of the food, the peace and tranquility, and our "One Island, One Resort" concept.


It was a pleasure having you with us and we hope that it's not too long before we have the opportunity to welcome you back again for another memorable experience.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk , luxe resort. Prachtige omgeving. Zeer vriendelijk personeel die je zeer behulpzaam zijn. Kamer/ huisje wordt tweemaal per dag schoongemaakt/ klaar gemaakt. Op het privé eiland rijden mini busjes om je van de ene naar de andere plek te brengen. Je moet het geen probleem vinden dat je 's avonds niet van het eiland af kunt ( laatste ferry rond 18.00). Er zijn meerdere restaurantjes van het resort, als je echter niet van vis of Aziatisch eten houdt dan is de keus beperkt. De prijzen liggen net iets onder de Nederlandse prijzen voor eten. Disco vind je hier niet wel luxe en ontspanning!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Margriet H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2016
Google-vertaling

Dear Margriet H,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for writing such a wonderful review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed the beautiful natural setting of the resort, the genuinely friendly service, and the quality of the food served throughout. Thank you for your kind words and recognition.


We all hope to have the pleasure of welcoming you back again soon to our "One Island, One Resort".


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Service 3.0... Echt niet normaal hier! Het ziet er betoverend uit, het eten is geweldig (ontbijt buffet is het meest uitgebreide wat ik ooit heb gezien) en de service is excellent! Dit is een droombestemming! Tip voor honeymoon! Wij bonen het briljant!

Verbleef: november 2015, reisde met familie
Bedank Arjan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2016
Google-vertaling

Dear Arjan B,


Thank you so much for choosing Pangkor Laut as the destination to celebrate your honeymoon and for taking the time to write such a wonderful review.


We are all delighted to read that you enjoyed the excellent service delivered by my passionate team, the beautiful private island location, and overall you found the experience to be magical. Thank you so much for your kind words and recognition. We all hope to welcome you back again for your anniversary!


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2016 beoordeeld

We komen net thuis van onze huwelijksreis en het verblijf in Pangkor Laut was een van de meest memorabele tijdens onze 15 daagse reis in Maleisië. De ontvangst onshore was leuk, maar we waren een beetje verrast om te horen dat we nog een 320 Ringitt (72 euro) moesten betalen voor het transfer naar /van het hotel/eiland. Dit is niet iets wat je wilt horen na een lange reis en kan me voorstellen dat dit een domper kan zijn voordat je er al bent. Ik ben er nog niet uit hoe we dit gemist hebben, maar dit zou mijns inziens standaard in de opgegeven kamerprijs moeten zitten en geen extra add-ons zijn bij het boeken of aankomst.

De enige andere feedback die we hebben is dat voor zo'n prachtig hotel en de standaard die het voert, we overtuigd zijn dat ze het risico makkelijk kunnen nemen om hun gasten meer authentieke "lokale" gerechten kunnen aanbieden dan wat momenteel op de menu's staat.

Het is niet aanvaardbaar dat de laksa Ajam wordt gemaakt met dezelfde bouillon als de ossenstaart soep, noch dat de Rendang dezelfde lam basis heeft als de westerse gerechten op dezelfde kaart. (Hoop dat dit niet te verwarrend is daar ik niet de exacte namen van de gerechten op het menu meer weet).

Het ontbijtbuffet was fantastisch (daar werd naar ons idee meer aandacht aan de gerechten besteed) en het eten in het Fisherman's Cove was subliem.
Daarom zijn we er zeker van dat er meer kan worden gemaakt van het eten dat in de andere restaurants gedurende de dag geserveerd wordt.
Ook bij Uncle Lim's, vielen de gerechten tegen en hoewel het een Chinese keuken is waar alles snel en tegelijk geserveerd wordt, voelden wij ons toch opgejaagd door de mate van snelheid waarmee alles op tafel kwam.

Echter dat gezegd hebbende, de kleine extra's die werden gedaan om ons huwelijk vieren waren geweldig, Mages voor het regelen van een dinner op het strand en de dagelijkse toevoeging aan onze (handdoek) dierentuin in de kamer was addorable!

Mijn man (even wennen :-)) hield van de ochtendwandeling met Aris en genoot van zijn uitleg (met hier en daar een knipoog) van alles onderweg.

En niet te vergeten de beste Spa ooit, zo ontspannen dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg! Super!!

Ontspanning en genieten ten top!

Special thanks to Mizan, Mizan, Eugene, Aris, Shakira en alle andere dames van de Spa.

Kamertip: Neem een Spa of Sea Villa, deze zijn niet voor kinderen onder de 16 en hebben geen tv. Genieten van het geluid en uitzicht op zee.
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Clarissa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Clarissa S,


Thank you so much for choosing Pangkor Laut as the destination to celebrate your honeymoon and for taking the time to share your positive review with the users of Tripadvisor.


We are all delighted that you found the island to be paradise and that you enjoyed the honeymoon that you deserved. Thank you for your kind words and recognition.


We all hope to have the opportunity to welcome you back again for your anniversary!


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste is om hier met je partner naar toe te gaan. Uncle Lim's restaurant serveert heerlijke gerechten waardoor we iedere avond terug gingen tijdens een 4-daagse reis. Zoals verwacht, het personeel is uitstekend. Kijk uit voor de algen in de zee door middel van een goede douche na afloop. Enige minpunt is de aanhoudende verkoop houding ingehamerd de receptie werknemers; ik zit niet te wachten om extra in het hotel bij te kopen.

Bedank Tade O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Tade O,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with the users of Tripadvisor.


I am delighted to read that you enjoyed the fantastic food at Uncle Lim's and the excellent overall service delivered by my team throughout the resort. I am however a little surprised by your comment with regards to persistent sales attitude, as this is the first time I've heard such a remark. My team does try to be thorough on the brief of the resort so that guests do not miss out on any of our various activities, spa treatments, or wonderful private dining experiences that are available. I do apologise if you perceived this to be pushy and I will share your review with my team so that we can learn from it. We do tend to find that the better the information we provide, the better choices our guests make which helps get them get most enjoyment out of their short time on the island.


I am happy that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken