Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Honeymoon Paradise”
Beoordeling van Pangkor Laut Resort

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Pangkor Laut Resort
Beoordeeld als nr. 1 van 19 hotels in Lumut
Certificaat van uitmuntendheid
2 juli 2016 beoordeeld

We komen net thuis van onze huwelijksreis en het verblijf in Pangkor Laut was een van de meest memorabele tijdens onze 15 daagse reis in Maleisië. De ontvangst onshore was leuk, maar we waren een beetje verrast om te horen dat we nog een 320 Ringitt (72 euro) moesten betalen voor het transfer naar /van het hotel/eiland. Dit is niet iets wat je wilt horen na een lange reis en kan me voorstellen dat dit een domper kan zijn voordat je er al bent. Ik ben er nog niet uit hoe we dit gemist hebben, maar dit zou mijns inziens standaard in de opgegeven kamerprijs moeten zitten en geen extra add-ons zijn bij het boeken of aankomst.

De enige andere feedback die we hebben is dat voor zo'n prachtig hotel en de standaard die het voert, we overtuigd zijn dat ze het risico makkelijk kunnen nemen om hun gasten meer authentieke "lokale" gerechten kunnen aanbieden dan wat momenteel op de menu's staat.

Het is niet aanvaardbaar dat de laksa Ajam wordt gemaakt met dezelfde bouillon als de ossenstaart soep, noch dat de Rendang dezelfde lam basis heeft als de westerse gerechten op dezelfde kaart. (Hoop dat dit niet te verwarrend is daar ik niet de exacte namen van de gerechten op het menu meer weet).

Het ontbijtbuffet was fantastisch (daar werd naar ons idee meer aandacht aan de gerechten besteed) en het eten in het Fisherman's Cove was subliem.
Daarom zijn we er zeker van dat er meer kan worden gemaakt van het eten dat in de andere restaurants gedurende de dag geserveerd wordt.
Ook bij Uncle Lim's, vielen de gerechten tegen en hoewel het een Chinese keuken is waar alles snel en tegelijk geserveerd wordt, voelden wij ons toch opgejaagd door de mate van snelheid waarmee alles op tafel kwam.

Echter dat gezegd hebbende, de kleine extra's die werden gedaan om ons huwelijk vieren waren geweldig, Mages voor het regelen van een dinner op het strand en de dagelijkse toevoeging aan onze (handdoek) dierentuin in de kamer was addorable!

Mijn man (even wennen :-)) hield van de ochtendwandeling met Aris en genoot van zijn uitleg (met hier en daar een knipoog) van alles onderweg.

En niet te vergeten de beste Spa ooit, zo ontspannen dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg! Super!!

Ontspanning en genieten ten top!

Special thanks to Mizan, Mizan, Eugene, Aris, Shakira en alle andere dames van de Spa.

Kamertip: Neem een Spa of Sea Villa, deze zijn niet voor kinderen onder de 16 en hebben geen tv. Genieten van ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Clarissa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juli 2016
Google-vertaling

Dear Clarissa S,


Thank you so much for choosing Pangkor Laut as the destination to celebrate your honeymoon and for taking the time to share your positive review with the users of Tripadvisor.


We are all delighted that you found the island to be paradise and that you enjoyed the honeymoon that you deserved. Thank you for your kind words and recognition.


We all hope to have the opportunity to welcome you back again for your anniversary!


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (2.399)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 14 van 2.399 beoordelingen

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste is om hier met je partner naar toe te gaan. Uncle Lim's restaurant serveert heerlijke gerechten waardoor we iedere avond terug gingen tijdens een 4-daagse reis. Zoals verwacht, het personeel is uitstekend. Kijk uit voor de algen in de zee door middel van een goede douche na afloop. Enige minpunt is de aanhoudende verkoop houding ingehamerd de receptie werknemers; ik zit niet te wachten om extra in het hotel bij te kopen.

Bedank Tade O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Tade O,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with the users of Tripadvisor.


I am delighted to read that you enjoyed the fantastic food at Uncle Lim's and the excellent overall service delivered by my team throughout the resort. I am however a little surprised by your comment with regards to persistent sales attitude, as this is the first time I've heard such a remark. My team does try to be thorough on the brief of the resort so that guests do not miss out on any of our various activities, spa treatments, or wonderful private dining experiences that are available. I do apologise if you perceived this to be pushy and I will share your review with my team so that we can learn from it. We do tend to find that the better the information we provide, the better choices our guests make which helps get them get most enjoyment out of their short time on the island.


I am happy that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2015 beoordeeld

Na een mooie rondreis door Maleisië hier beland voor 10 daagjes rust. Wij verbleven hier met onze zoon van 8.
Fantastisch resort, top service( dank lieve Ming voor alle attentie).
Goede restaurants.
Heel bijzonder dat wij ook in de adults only met onze zoon mochten dineren omdat we een lang verblijf hadden.
Keurig werd er een tafel apart voor ons gedekt, heel bijzonder.
In mijn ogen top hotel met dito service.
Ook geschikt voor mensen met kinderen !

Kamertip: Wij hebben in beach villa en watervilla geslapen en vond de beach villa rustiger.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joke N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 december 2015
Google-vertaling

Dear Joke N,


Thank you so much for visiting us recently and for taking the time to write such a wonderful review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed your stay and found the resort to be paradise! Thank you for your kind words and recognition. It was a pleasure having you with us and we hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanaf het begin af aan bij aankomst in de Marina is het al feest....zeer vriendelijk ontvangst na lange reis en gastvrijheid op en top! Spectaculaire korte boottocht naar het eiland met een wouwfactor. Alles klopt op het eiland en is af, mooi aangelegd met oog voor detail. Alle medewerkers zeer gedreven en met passie werken zij hard. Hier is een goede opleiding aan vooraf gegaan! Restaurants gevarieerd en goed tot zeer goed, met name Uncle Lim and The Straits met Thaise avond (de vrouwelijke chef-kok kookt briljant!) Maak gebruik van een spa behandeling en je voelt je herboren, geweldig!
Het resort is niet echt ingesteld op kinderen en dat moet ook zo blijven vinden wij.
Emerald bay is fantastisch, heerlijk en uitdagend met strakke of wilde zee, heerlijk zeewater, prachtige omgeving en brutale aapjes die af en toe even op bezoek komen, let op je etenswaren in je tas! Compliment voor de strandboys zij doen echt een goede job daar, handdoekjes en water brengen niets is teveel, chapeau!
Villa's worden 2x per dag schoongemaakt en aangevuld waar nodig, zeer prettig.
Kortom een week die fantastisch is bevallen en voor herhaling vatbaar!

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met een partner
Bedank lissone66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2015
Google-vertaling

Dear lissone66,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing such a wonderful review with the users of Tripadvisor! My team and I truly appreciate your kind words and we are all delighted that you had such a memorable stay with us on the island.


Please do get in touch when you would like to return, as it would be my pleasure to assist you with the arrangements.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, mooie omgeving, goeie service, heerlijke spa. Kon niet beter. Zou hier graag elk jaar terug komen, enige nadeel: we konden de zee niet in vanwege de grote kwallen.

Verbleef: Augustus, 2014, reisde met een partner
1  Bedank hartenbergh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Hartenber,


Thank you so much for visiting us back in August 2014 and for taking the time to share your positive review with others. I am delighted that you describe the resort as the best you have ever visited and would love to come back every year! Thank you for your kind praise and recognition.


Please do get in touch when you are planning your return to the island, as it would be my pleasure to assist you with the arrangements.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2015 beoordeeld

Stukje paradijs op aarde. Zowel het hotel als het eiland zelf. We verbleven in een spa villa op palen in de zee. Dit gedeelte is adults only en ligt direct bij de spa met een eigen zwembad (infinity pool). Heerlijk rustig dus! Er rijden shuttle busjes naar het hoofdgebouw, het strand en de restaurants. Enige nadeel is dat je aan deze kant van het eiland niet echt een strand hebt, maar naar de andere kant van het eiland moet. Dat is wel zeker de moeite waard en een wandeling van slechts 20 minuten door de jungle of een ritje van 5 minuten met het busje. Volledige eiland is privé eigendom van het hotel, dus er verblijven alleen hotelgasten.

  • Verbleef: Juni, 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Marian9480
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2015
Google-vertaling

Dear Marian548,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with others. My team and I are delighted to read that you had a wonderful experience with us on the island. We all sincerely hope to have the opportunity to welcome you back again to our little piece of paradise.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2014 beoordeeld

Onze vakantie in Maleisië sloten wij af met een paar dagen op Pangkor. Wat een prachtig resort en prachtig eiland. Het is een privé eiland waar je compleet in de watten gelegd wordt. Het begint al als je met het bootje naar het resort wordt gebracht. Een doekje om op te frissen en een glaasje vers sap. Heerlijk.
Als je aan komt varen kijk je je ogen uit. Een warm welkom en vriendelijk personeel. Als je iets zoekt waar je tot rust kan komen dan is dit de plek om naar toe te gaan.
Het eten is heerlijk, de kamers zijn prachtig en schoon, het zwembad is heerlijk en het strand.....geen woorden voor zo mooi. Een klein baaitje waar je omringd bent door het regenwoud. Zo mooi! Een echte aanrader!!

  • Verbleef: November, 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lottevanbeuzekom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ross_Sanders, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2014
Google-vertaling

Dear Lottevantd,


Thank you so much for visiting our "One Island, One Resort" recently. We all appreciate your positive review and are thrilled that you enjoyed your stay with us so much.


We sincerely hope to welcome you back again in the near future.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Lumut in overweging
op 6.5 km afstand
Marina Island Pangkor Resort & Hotel
op 1.9 km afstand
Coral Bay Resort, Pangkor
op 9.9 km afstand
Galaxy Inn
Galaxy Inn
nr. 8 van 19 in Lumut
13 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 8.4 km afstand
Swiss-Garden Beach Resort Damai Laut
op 1.7 km afstand
Pangkor Sandy Beach Resort
op 3.9 km afstand
Anjungan Beach Resort
Anjungan Beach Resort
nr. 3 van 27 in Pangkor
365 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Pangkor Laut Resort geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Pangkor Laut Resort

Adres: Pangkor Laut Island, Lumut 32200, Maleisië
Telefoonnummer:
Locatie: Maleisië > Perak > Manjung District > Lumut
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Spa Suites Zwembad Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 1 hotel aan het strand in Lumut
Nr. 1 beste resorthotel in Lumut
Nr. 1 voordelig hotel in Lumut
Prijsklasse: € 180 - € 399 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Pangkor Laut Resort 5*
Aantal kamers: 140
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Agoda, 5viajes2012 S.L. en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij Pangkor Laut Resort met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Pangkor Laut Hotel Pangkor
Laut Pangkor

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding