Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.694)
Beoordelingen filteren
2.694 resultaten
Waardering van reizigers
1.911
513
165
62
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.911
513
165
62
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.694 beoordelingen
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
30 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste is om hier met je partner naar toe te gaan. Uncle Lim's restaurant serveert heerlijke gerechten waardoor we iedere avond terug gingen tijdens een 4-daagse reis. Zoals verwacht, het personeel is uitstekend. Kijk uit voor de algen in de zee door middel van een goede douche na afloop. Enige minpunt is de aanhoudende verkoop houding ingehamerd de receptie werknemers; ik zit niet te wachten om extra in het hotel bij te kopen.

Bedank Tade O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2016
Google-vertaling

Dear Tade O,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with the users of Tripadvisor.


I am delighted to read that you enjoyed the fantastic food at Uncle Lim's and the excellent overall service delivered by my team throughout the resort. I am however a little surprised by your comment with regards to persistent sales attitude, as this is the first time I've heard such a remark. My team does try to be thorough on the brief of the resort so that guests do not miss out on any of our various activities, spa treatments, or wonderful private dining experiences that are available. I do apologise if you perceived this to be pushy and I will share your review with my team so that we can learn from it. We do tend to find that the better the information we provide, the better choices our guests make which helps get them get most enjoyment out of their short time on the island.


I am happy that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Kind regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2015 beoordeeld

Na een mooie rondreis door Maleisië hier beland voor 10 daagjes rust. Wij verbleven hier met onze zoon van 8.
Fantastisch resort, top service( dank lieve Ming voor alle attentie).
Goede restaurants.
Heel bijzonder dat wij ook in de adults only met onze zoon mochten dineren omdat we een lang verblijf hadden.
Keurig werd er een tafel apart voor ons gedekt, heel bijzonder.
In mijn ogen top hotel met dito service.
Ook geschikt voor mensen met kinderen !

Kamertip: Wij hebben in beach villa en watervilla geslapen en vond de beach villa rustiger.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joke N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 december 2015
Google-vertaling

Dear Joke N,


Thank you so much for visiting us recently and for taking the time to write such a wonderful review of your experience.


We are all delighted to read that you enjoyed your stay and found the resort to be paradise! Thank you for your kind words and recognition. It was a pleasure having you with us and we hope to have the opportunity to welcome you back again soon.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanaf het begin af aan bij aankomst in de Marina is het al feest....zeer vriendelijk ontvangst na lange reis en gastvrijheid op en top! Spectaculaire korte boottocht naar het eiland met een wouwfactor. Alles klopt op het eiland en is af, mooi aangelegd met oog voor detail. Alle medewerkers zeer gedreven en met passie werken zij hard. Hier is een goede opleiding aan vooraf gegaan! Restaurants gevarieerd en goed tot zeer goed, met name Uncle Lim and The Straits met Thaise avond (de vrouwelijke chef-kok kookt briljant!) Maak gebruik van een spa behandeling en je voelt je herboren, geweldig!
Het resort is niet echt ingesteld op kinderen en dat moet ook zo blijven vinden wij.
Emerald bay is fantastisch, heerlijk en uitdagend met strakke of wilde zee, heerlijk zeewater, prachtige omgeving en brutale aapjes die af en toe even op bezoek komen, let op je etenswaren in je tas! Compliment voor de strandboys zij doen echt een goede job daar, handdoekjes en water brengen niets is teveel, chapeau!
Villa's worden 2x per dag schoongemaakt en aangevuld waar nodig, zeer prettig.
Kortom een week die fantastisch is bevallen en voor herhaling vatbaar!

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank lissone66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2015
Google-vertaling

Dear lissone66,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing such a wonderful review with the users of Tripadvisor! My team and I truly appreciate your kind words and we are all delighted that you had such a memorable stay with us on the island.


Please do get in touch when you would like to return, as it would be my pleasure to assist you with the arrangements.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, mooie omgeving, goeie service, heerlijke spa. Kon niet beter. Zou hier graag elk jaar terug komen, enige nadeel: we konden de zee niet in vanwege de grote kwallen.

Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
1  Bedank hartenbergh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Hartenber,


Thank you so much for visiting us back in August 2014 and for taking the time to share your positive review with others. I am delighted that you describe the resort as the best you have ever visited and would love to come back every year! Thank you for your kind praise and recognition.


Please do get in touch when you are planning your return to the island, as it would be my pleasure to assist you with the arrangements.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2015 beoordeeld

Stukje paradijs op aarde. Zowel het hotel als het eiland zelf. We verbleven in een spa villa op palen in de zee. Dit gedeelte is adults only en ligt direct bij de spa met een eigen zwembad (infinity pool). Heerlijk rustig dus! Er rijden shuttle busjes naar het hoofdgebouw, het strand en de restaurants. Enige nadeel is dat je aan deze kant van het eiland niet echt een strand hebt, maar naar de andere kant van het eiland moet. Dat is wel zeker de moeite waard en een wandeling van slechts 20 minuten door de jungle of een ritje van 5 minuten met het busje. Volledige eiland is privé eigendom van het hotel, dus er verblijven alleen hotelgasten.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Marian9480
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ross_sandersplr, General Manager van Pangkor Laut Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2015
Google-vertaling

Dear Marian548,


Thank you so much for taking the time to visit us recently and for sharing your positive review with others. My team and I are delighted to read that you had a wonderful experience with us on the island. We all sincerely hope to have the opportunity to welcome you back again to our little piece of paradise.


Warm regards,


Ross Sanders

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken