Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk Indiaas eten”
Beoordeling van Colonial India

Colonial India
Geclassificeerd als nr. 41 van 570 Restaurants in Langkawi
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 19
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Zeker een aanrader en vlakbij het strand! Het eten was uitstekend en de bediening aas vriendelijk! Zeker een volgend bezoek waard!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Djdekkergro
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (415)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 436 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten ondanks dat het rustig was .schroom niet om na binnen te gaan.je word beloont met een glimlach en lekker eten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 363inges
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na al die recensies dacht ik probeer het maar maar ik vond het 10x niks naan was droog en de rest niet zo lekker. Heb vaak indiaans gegeten maar dit vond ik niks

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Glamour2010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via Tripadvisor zijn wij terecht gekomen bij dit restaurant!
Wij hebben net als de rest hier ook heerlijk gegeten! Tip: Roti en Lam of Roti en Kip, en dan een 1 persoons rijst bakje erbij.

-Jong koppel uit Maastricht-

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Laure G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een Indiaas restaurant zoals een Indiaas restaurant hoort te zijn. Eenvoudige inrichting. Het eten is wel heel smaakvol. Goede bediening.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 178carlod
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Colonial India bekeken, bekeken ook

Langkawi, Langkawi District
Langkawi, Langkawi District
 
Langkawi, Langkawi District
Langkawi, Langkawi District
 
Langkawi, Langkawi District
 

In Colonial India geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding