Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.522)
Beoordelingen filteren
1.522 resultaten
Waardering van reizigers
904
389
133
66
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
904
389
133
66
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.522 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, schoon, heel vriendelijk personeel! Kamers zijn prima. Bedden zijn super! Eten (ontbijt en diner) zijn goed. Niets op aan te merken. De bar op het dak heeft een prachtig uitzicht op Aqaba!
Personeel is wel druk bezig met drankjes etc. te verkopen.
Zwembad is schoon, badmeester is super. Hij houdt alles super in de gaten. Cocktails zijn lekker en de bestelde sandwiches waren goed!
Mijn vergeten sjaal op het dakterras kreeg ik gelukkig via de receptie de dag erna terug! Super!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank lunaysolatelier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubleTreeAqaba, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2019
Google-vertaling

Dear lunaysolatelier,

Greetings from DoubleTree by Hilton Aqaba! We would like to thank you for taking the time to share with us your very positive comments regarding your overall experience with us. We are glad to hear you enjoyed your stay with us. Definitely your review will be shared with the team members. DoubleTree by Hilton Aqaba team looks forward to welcoming you again in the near future.

I am glad you found your missing scarf as well! :)

Regards,
Sherif Darwish General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019 via mobiele applicatie

Als laatste stop op onze rondreis hadden we Aqaba, een mooie stad aan de Rode Zee. Dichtbij Israel, Egypte & Saoedi-Arabië. We sliepen hier 2 nachten en het hotel is fantastisch. Het is niet super recent maar mooi onderhouden en vooral proper. Het personeel is uitermate vriendelijk en bij het ontbijt komt niemand iets te kort. Het zwembad is mooi en kijkt uit over de Golf van Aqaba. Wel zijn er iet wat weinig ligzetels. Qua snorkelen is het aan te raden de tour van 20JD te boeken bij iemand die in de lobby zit dit houdt in vervoer, ingang tot Berenice Beach Club (zeer goed), 2 u boottocht met glasbottom (vliegtuig, tanks, scheepswrak) en een half uur snorkelen in de Japanese Gardens. Het koraal is top! Verder was het hotel 3 dagen voor aankomst 40 euro goedkoper op booking dan wat wat wij betaald hadden, we hadden geen gratis annuleren dus ik contacteerde het hotel. Een terugvordering was niet mogelijk. Wel kregen we een upgrade naar een suite met zeezicht. Wat toch wel een mooi gebaar is. Het hotel is zeer goed geleden binnen Aqaba.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 374glennv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubleTreeAqaba, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2019
Google-vertaling

Dear 374glennv,

Greetings from DoubleTree by Hilton Aqaba! We would like to thank you for taking the time to share with us your comments regarding your overall experience with us. We apologise for not meeting your expectations regarding our pool recliners and the free cancelation policy, but we are happy to hear that you were upgraded to a suite of your liking. DoubleTree by Hilton Aqaba team looks forward to welcoming you again in the near future.

Regards,
Sherif Darwish General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel in Aqaba. Ligging perfect. Kamers erg ruim, zo ook de badkamer.
Ruim opgezet, modern.
Goede service, zo ook op het dakterras vriendelijke bediening. Prijzen pittig, zoals in geheel Jordanië
Ontbijt zeer uitgebreidt. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank M7292
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubleTreeAqaba, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019
Google-vertaling

Dear M7292, Greetings from DoubleTree by Hilton Aqaba! We would like to thank you for taking the time to share with us your very positive comments regarding your overall experience with us. We are glad to hear you enjoyed your stay with us. Definitely your review will be shared with the team members. DoubleTree by Hilton Aqaba team looks forward to welcoming you again in the near future. Regards, Sherif Darwish General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2019 via mobiele applicatie

Zakelijk een aantal dagen in dit hotel verbleven. Ontvangst bij de receptie was uiterst vriendelijk.
Kamer was groot en van alle gemakken voorzien.
Wifi prima, uitstekende bedden op een grote kamer.
Alleen ontbijt genoten en dit was super.
Groot buffet met een uiterst overvloedige keus aan warm en koud.
Qua drankjes bij het ontbijt ook geen gebrek.
Uiterst vriendelijk personeel.

Aanrader

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank TonP506
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubleTreeAqaba, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Ton P, Greetings from DoubleTree by Hilton Aqaba! We would like to thank you for taking the time to share with us your very positive comments regarding your overall experience with us. We are glad to hear you enjoyed your stay with us. Definitely your review will be shared with the team members. DoubleTree by Hilton Aqaba team looks forward to welcoming you again in the near future. Regards, Sherif Darwish General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel in het centrum. Goede service en uitgebreid ontbijt. Indrukwekkende hal. Wij verbleven er 1 nacht tijdens een rondreis. Er is een mooi dakterras waar je een heel mooi uitzicht hebt over de rode zee.

Datum van verblijf: januari 2019
Bedank 816acb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubleTreeAqaba, General Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2019
Google-vertaling

Dear 816acb, Greetings from DoubleTree by Hilton Aqaba! We would like to thank you for taking the time to share with us your very positive comments regarding your overall experience with us. We are glad to hear you enjoyed your stay with us. Definitely your review will be shared with the team members. DoubleTree by Hilton Aqaba team looks forward to welcoming you again in the near future. Regards, Sherif Darwish General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken