Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van khubza & seneya

khubza & seneya
Geclassificeerd als nr. 1 van 134 Restaurants in Aqaba
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 14
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Traditioneel restaurant in een ouder gedeelte van Aqaba. Gerechten zijn prima, bediening (zoals op de meeste plekken) goed en vriendelijk. Meubilair is niet zoals we gewend zijn in Nederland, echter is het eten er niet minder goed om. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Harm1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (501)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 501 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig klein restaurant met echte Jordaanse gerechten. Vanuit het kleine keukentje worden de meest lekkere gerechten gemaakt. Prijs/kwaliteit is een echte aanrader. Ontdek dit geweldige restaurant in Aqaba.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank johanz982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2019 beoordeeld

Heel lekker gegeten. Prijs/kwaliteit was top. Snelle en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader wanneer je in Aqaba bent!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Marijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier gegeten en het eten was zeer goed. Personeel was vriendelijk. En de prijs was in vergelijking met de restaurants in de hotels een verademing. We waren met z’n drieen nog geen 20 jod kwijt.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 445marcb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke en betaalbare gerechten. Zeer vriendelijk personeel. Logisch dat dit restaurant zo hoog beoordeeld wordt

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank StefanKim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Experience802262, Owner van khubza & seneya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2019
Google-vertaling

Thank you so much for your honest feedback during your visit in our Restaurant.
I’m glad that our food got your delicious rating & to you was very affordable.
It is our pleasure to have lovely guest like you.
We look forward to see you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die khubza & seneya bekeken, bekeken ook

Aqaba, Al Aqabah Governorate
Aqaba, Al Aqabah Governorate
 
Aqaba, Al Aqabah Governorate
 

In khubza & seneya geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding