Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ge-wel-dige tijden bij Gusta”
Beoordeling van Gusta Bar&Grill

Gusta Bar&Grill
Geclassificeerd als nr. 18 van 549 Restaurants in Marmaris
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 14
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 juni 2018 beoordeeld

Dit restaurant is geweldig. Heeeeeerlijk eten en de bediening en de eigenaar is in 1 woord geweldig. Ga je naar Marmaris? Sla dit restaurant dan zeker niet over. We zullen er graag terug komen :)

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jamiedejager
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oktay C, Sahibi van Gusta Bar&Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2018

Dank je wel jammieeee

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (348)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 349 beoordelingen

7 juni 2018 beoordeeld

iedere avond zijn wij er geweest heel erg gezellig.
we hebben er wat gelachen met Sem en Osman.
en de jongens in de keuken waren ook heel vriendelijk.
we komen weer terug in september.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank truusteeuwen1948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb hier heerlijk gegeten heb hier een mixed grill gegeten deze was heerlijk van allerlei verschillende vlees soorten en deze waren goed bereid . Gezellig sfeertje en de bediening was zeer vriendelijk .zekers aan te raden als je in marmaris bent .

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank P1DMdaniele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig lekker eten, super vriendelijke obers en koks, mooie ligging. THE PLACE TO EAT WHEN IN MARMARIS.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Mel W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld

Wij komen hier elk jaar terug. Geweldige service! Heerlijk eten, smaakvol en lekker veel. Koffie van het huis.
In september komen we weer... Gusta basket!! Jammie...

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Sabrina H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gusta Bar&Grill bekeken, bekeken ook

Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
 

In Gusta Bar&Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding