Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super gegeten en goede entertainment”
Beoordeling van Pop In

Pop In
Geclassificeerd als nr. 6 van 544 Restaurants in Marmaris
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
29 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en super leuk amusement. Alles voor een goede prijs en super bediening. Alles wat je wil hebben op een leuke locatie

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (415)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 415 beoordelingen

30 juli 2017 beoordeeld

Leuk restaurant, met elke avond lange entertainment. We hebben ons rot gelachen. Erg gezellig, en het eten is ook geweldig! Wel is het erg druk.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank xiBella
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2014 beoordeeld

Vriendelijk en behulpzaam personeel, beetje fris terrasverwarming korterbij; voetbal ja Nederland en België op dezelfde dag geen probleem we hebben 2 schermen en als de nederlandse gasten niet komen 2 schermen voor de belgen

Datum van bezoek: oktober 2014
Bedank ellyjempi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2014 beoordeeld

Heb hier meerdere malen gegeten en de Black & White en de T bone Steak worden perfect gebakken.
Eten is warm en zeer goed bereid. Laatste avond wilde ik Tbone maar was niet meer op voorraad. Een vriend werd gebeld en een bediender op scooter haalde speciaal voor mij een Tbone Steak.
Dit is pas echte service!!!

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank ssicob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2014 beoordeeld

Je moet er heen, geweldig eten . En het personeel is ook aardig..gezellig.
Wat ook lekker is om allemaal kleine gerechten te bestellen....

Datum van bezoek: juni 2013
Bedank Hannie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pop In bekeken, bekeken ook

Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 

In Pop In geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding