Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten bij Steak house Golden River”
Beoordeling van Golden River Steak House

Golden River Steak House
Geclassificeerd als nr. 7 van 546 Restaurants in Marmaris
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 9
Keukens: Barbecue, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten..... gezellige en blije bediening! Aan de gezellig drukke hoofdweg van Marmaris. Eventuele belangrijke wedstrijden zijn hier te volgen.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank AngeliqueAgter75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (377)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 377 beoordelingen

30 juli 2017 beoordeeld

Het eten is erg lekker, en gevarieerd. Als je iets wilt wijzigen aan het gerecht dat je besteld, doen ze niet moeilijk. Het personeel is leuk en gezellig, wij hebben erg veel plezier met ze gehad. Ook zijn ze erg zorgzaam. In 2015 zijn we hier heel vaak gaan eten, en dat hebben we dit jaar ook gedaan. Het leuke was dat ze ons herkende. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank xiBella
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig.....geweldige eten...mensen...muziek. Wij waren op heel veel plekken..veel restaurants,maar deze is boven alles. Wij hebben onze Ultra all in graag verwisseld met avond eten in Steak house. Prachtig!!!!!!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Sanja G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorig jaar zijn we hier ook geweest en het is nu nog beter naar mijn mening, ondanks dat het restaurant bij TripAdvisor is gezakt van 5 naar 16 raar dat er hoger in rating zijn waar ik voorbij loop

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank 604pm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en goed restaurant. Leuk personeel. Gevarieerd menu. Goede turkse gerechten. Niet al te duur.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Luc P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Golden River Steak House bekeken, bekeken ook

Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 

In Golden River Steak House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding