Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima tent”
Beoordeling van Viking Beach

Viking Beach
Geclassificeerd als nr. 14 van 549 Restaurants in Marmaris
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Turks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
25 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Viking Beach is een restaurant die aan het strand van Marmaris gelegen ligt. Wij hebben er meerdere avonden gegeten. Het eten is prima in orde en de prijzen zijn acceptabel. Vriendelijke bediening en de snelste wifi die ik ben tegen gekomen tijdens mijn vakantie in Marmaris. Ze hebben ook prima cocktails. Absoluut een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 349ceesb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (345)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 346 beoordelingen

16 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een super tent! Heerlijk gedineerd, heerlijk geluncht en heerlijke cocktails gedronken.
De bediening is erg aardig en beleeft. Al staat iets niet op de kaart, ze maken voor je wat je wil.
Een echte aanrader tijdens vakantie in Marmaris.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Jan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2016 beoordeeld

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijke kipgerechten die goed bereid zijn. Je voelt je welkom, de reden waarom wij diverse keren terug zijn gegaan. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook het mannetje dat de mensen moet binnenhalen is beleefd.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Patriesjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel bij Viking Beach, hierom kwamen wij steeds terug. Het is erg leuk wanneer je persoonlijk contact hebt met het personeel. Het eten is erg lekker, als vegetariër zijnde kon ik moeilijk lekker eten vinden, hier is de vegetarische ovenschotel echt een aanrader! Je kan er ook op het strand liggen als je een drankje besteld. Ze hebben er erg lekkere cocktails.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank VanyaaS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig lekker eten en zeer vriendelijk personeel.
Zeer behulpzaam ze zorgen voor een echt ''thuisgevoel''
Gr. ''Manager''

Datum van bezoek: september 2015
1  Bedank Ap L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Viking Beach bekeken, bekeken ook

Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
 

In Viking Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding