Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 245
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 197
US$ 189
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 255 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 220
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 385
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 233
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 248
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 298 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Yunus Hotel(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 234
US$ 175
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Supreme Hotel Marmaris(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
D Maris Bay(Hisaronu)
US$ 793
US$ 771
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.085)
Beoordelingen filteren
3.085 resultaten
Waardering van reizigers
1.557
748
428
194
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.557
748
428
194
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 3.085 beoordelingen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

HET HOTEL IS ERG GOED. DE KAMERS ZIJN ERG SCHOON EN MOOI EN RUIM. HET eten IS AFWISSELEND EN VAN ZEER GOEDE Kwaliteit. En animatie is erg leuk. Zeker een aanrader. En jack and adam zijn hele leuke gezellige grappige personen

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Kevin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Kevin v,
Thank you so much for taking the time to share your review. We are very pleased to know that you enjoyed your great vacation with us and were very satisfied with the excellent services provided by our team and culinary.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Best regards,
Guest Relation, Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is onze eerste keer in het hotel met de familie,we vinden het heel tof entertaimentteam doen altijd hun best personeel heel vriendelijk, eten heel lekker,propere kamers we zullen zeker terug komen

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Q710TTtonyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Tony V,
Thank you for choosing Ideal Prime Beach for your holidays and for the review.

It is always exciting to read positive feedback from our guests’ as it lets us know we are on the right path as providing excellent service to our guests.

We are looking forward to welcoming you back!

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

heel goed en heel lekker van eten de kamer zijn heel mooi en netjes ,ze zijn heel vriendelijk ennopen , het het ons 1ste keer in turije in dit hotel ik ben gekomen mrt mijn familie, entertaiment team is heel goed ze hebben de vakantie heel goed gemaakt we zullen zekers terug komen.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Jason V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Jason V,
Thank you for your review following your recent stay at Ideal Prime Beach.

It is an absolute pleasure to know that your overall experience was enjoyable here at Ideal Prime Beach.

We would love to welcome you back very soon to our hotel.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben er met een vriendin geweest 8 dagen. Het hotel is erg schoon er wordt continu schoongemaakt. Werknemers zijn erg vriendelijk. Animatieteam organiseerd leuke dingen. Eten is goed. Een aanrader!!

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Dewy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Dewy B,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuke bediening, super mooi hotel en heel schoon. Mooie kamers en wordt elke dag goed schoon gemaakt. Veel keus om te eten en super lieve mensen. Animatie team is geweldig en komen met hele leuke activiteiten. Dit is mijn 2e keer in het hotel en Ik kom zeker nog een keer terug.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank ajlacoralic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear ajlacoralic,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our rooms and cleanliness.

There is no greater reward for us than a review like yours. All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel third time.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken