Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.340)
Beoordelingen filteren
3.340 resultaten
Waardering van reizigers
1.698
776
466
216
184
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.698
776
466
216
184
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
32 - 37 van 3.340 beoordelingen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is onze eerste keer in het hotel met de familie,we vinden het heel tof entertaimentteam doen altijd hun best personeel heel vriendelijk, eten heel lekker,propere kamers we zullen zeker terug komen

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Q710TTtonyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Tony V,
Thank you for choosing Ideal Prime Beach for your holidays and for the review.

It is always exciting to read positive feedback from our guests’ as it lets us know we are on the right path as providing excellent service to our guests.

We are looking forward to welcoming you back!

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

heel goed en heel lekker van eten de kamer zijn heel mooi en netjes ,ze zijn heel vriendelijk ennopen , het het ons 1ste keer in turije in dit hotel ik ben gekomen mrt mijn familie, entertaiment team is heel goed ze hebben de vakantie heel goed gemaakt we zullen zekers terug komen.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Jason V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Jason V,
Thank you for your review following your recent stay at Ideal Prime Beach.

It is an absolute pleasure to know that your overall experience was enjoyable here at Ideal Prime Beach.

We would love to welcome you back very soon to our hotel.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben er met een vriendin geweest 8 dagen. Het hotel is erg schoon er wordt continu schoongemaakt. Werknemers zijn erg vriendelijk. Animatieteam organiseerd leuke dingen. Eten is goed. Een aanrader!!

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank DewyB7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Dewy B,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuke bediening, super mooi hotel en heel schoon. Mooie kamers en wordt elke dag goed schoon gemaakt. Veel keus om te eten en super lieve mensen. Animatie team is geweldig en komen met hele leuke activiteiten. Dit is mijn 2e keer in het hotel en Ik kom zeker nog een keer terug.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank ajlacoralic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear ajlacoralic,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our rooms and cleanliness.

There is no greater reward for us than a review like yours. All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel third time.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is mijn tweede keer in dit hotel. Het was heel leuk, alles van het hotel is geweldig!
Het eten was heerlijk en gied verzorgd. De kamer waren heel erg schoon en goed schoongemaakt
Animatie was heel leuk en aardig ze doen alles om het gezellig te maken natuurlijk ook Adam hij maakte het heel leuk en gezellig. En we komen zeker nog een keer terug

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank moeshamaas1999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear moeshamaas1999,
Thanks much for sharing your beautiful comments about your stay.

We are delighted that the hotel as well as our team made such a great impression on you and that you loved everything about the Ideal Prime Beach. Our first goal is the guest’s happiness and we are happy to satisfy all your expectations.

It’s always a pleasure to welcome you and we wait to see you soon.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken