Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 245
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 385
US$ 150
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 309
US$ 221
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 198
US$ 189
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 26% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 26% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 255 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 233
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 269
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Yunus Hotel(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 234
US$ 175
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Supreme Hotel Marmaris(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
D Maris Bay(Hisaronu)
US$ 744
US$ 657
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.085)
Beoordelingen filteren
3.085 resultaten
Waardering van reizigers
1.557
748
428
194
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.557
748
428
194
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 3.085 beoordelingen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

heel goed en heel lekker van eten de kamer zijn heel mooi en netjes ,ze zijn heel vriendelijk ennopen , het het ons 1ste keer in turije in dit hotel ik ben gekomen mrt mijn familie, entertaiment team is heel goed ze hebben de vakantie heel goed gemaakt we zullen zekers terug komen.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Jason V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Jason V,
Thank you for your review following your recent stay at Ideal Prime Beach.

It is an absolute pleasure to know that your overall experience was enjoyable here at Ideal Prime Beach.

We would love to welcome you back very soon to our hotel.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben er met een vriendin geweest 8 dagen. Het hotel is erg schoon er wordt continu schoongemaakt. Werknemers zijn erg vriendelijk. Animatieteam organiseerd leuke dingen. Eten is goed. Een aanrader!!

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Dewy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Dewy B,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuke bediening, super mooi hotel en heel schoon. Mooie kamers en wordt elke dag goed schoon gemaakt. Veel keus om te eten en super lieve mensen. Animatie team is geweldig en komen met hele leuke activiteiten. Dit is mijn 2e keer in het hotel en Ik kom zeker nog een keer terug.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank ajlacoralic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear ajlacoralic,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our rooms and cleanliness.

There is no greater reward for us than a review like yours. All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel third time.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is mijn tweede keer in dit hotel. Het was heel leuk, alles van het hotel is geweldig!
Het eten was heerlijk en gied verzorgd. De kamer waren heel erg schoon en goed schoongemaakt
Animatie was heel leuk en aardig ze doen alles om het gezellig te maken natuurlijk ook Adam hij maakte het heel leuk en gezellig. En we komen zeker nog een keer terug

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank moeshamaas1999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear moeshamaas1999,
Thanks much for sharing your beautiful comments about your stay.

We are delighted that the hotel as well as our team made such a great impression on you and that you loved everything about the Ideal Prime Beach. Our first goal is the guest’s happiness and we are happy to satisfy all your expectations.

It’s always a pleasure to welcome you and we wait to see you soon.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld

Buiitenbar met hardwerkende goedlachse mensen en staf die er alles aan doen om je het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Onder leiding van Yalzin (mr President) hoef je niet langer dan 1 minuut op je drankje te wachten en always service with a smile

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
2  Bedank adwegman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear adwegman,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken