Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 384
US$ 141
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 181 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 244
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 233
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 308
US$ 209
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 342
US$ 271
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Yunus Hotel(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 94 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 233
US$ 175
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
US$ 195
US$ 189
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 37% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 37% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 299 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

D Maris Bay(Hisaronu)
US$ 867
US$ 768
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Club Aida(Marmaris)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 582
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.088)
Beoordelingen filteren
3.088 resultaten
Waardering van reizigers
1.559
748
429
194
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.559
748
429
194
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 3.088 beoordelingen
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuke bediening, super mooi hotel en heel schoon. Mooie kamers en wordt elke dag goed schoon gemaakt. Veel keus om te eten en super lieve mensen. Animatie team is geweldig en komen met hele leuke activiteiten. Dit is mijn 2e keer in het hotel en Ik kom zeker nog een keer terug.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank ajlacoralic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear ajlacoralic,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our rooms and cleanliness.

There is no greater reward for us than a review like yours. All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel third time.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is mijn tweede keer in dit hotel. Het was heel leuk, alles van het hotel is geweldig!
Het eten was heerlijk en gied verzorgd. De kamer waren heel erg schoon en goed schoongemaakt
Animatie was heel leuk en aardig ze doen alles om het gezellig te maken natuurlijk ook Adam hij maakte het heel leuk en gezellig. En we komen zeker nog een keer terug

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank moeshamaas1999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear moeshamaas1999,
Thanks much for sharing your beautiful comments about your stay.

We are delighted that the hotel as well as our team made such a great impression on you and that you loved everything about the Ideal Prime Beach. Our first goal is the guest’s happiness and we are happy to satisfy all your expectations.

It’s always a pleasure to welcome you and we wait to see you soon.

Best regards from Marmaris,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld

Buiitenbar met hardwerkende goedlachse mensen en staf die er alles aan doen om je het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Onder leiding van Yalzin (mr President) hoef je niet langer dan 1 minuut op je drankje te wachten en always service with a smile

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
2  Bedank adwegman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear adwegman,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig hotel, schoon, gezellig en leuke animatie! Relaxte muziek bij het zwembad, dichtbij strand en lekker eten en drinken een echte aanrader. In het restaurant word je vriendelijk bediend, Geen opdringerige verkopers aan je bedje.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Wendy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Wendy K,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

animatie is top.... mooi hotel en lekker eten kamers zijn erg mooi.... watergym met didi erg leuk ☺️☺️ Animatie maakt er 1 groot feest van ☀️☀️☀️☀️ We komen in september zeker weer terug vooral het buikdansen op de surfplank was Jolanda erg goed in Adam van de animatie maakt er 1 groot feest van bij het zwembad

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Sandra V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sandra V,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our animation team.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken