Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.279)
Beoordelingen filteren
3.279 resultaten
Waardering van reizigers
1.668
771
451
211
178
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.668
771
451
211
178
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
33 - 38 van 3.279 beoordelingen
23 mei 2018 beoordeeld

Buiitenbar met hardwerkende goedlachse mensen en staf die er alles aan doen om je het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Onder leiding van Yalzin (mr President) hoef je niet langer dan 1 minuut op je drankje te wachten en always service with a smile

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
2  Bedank adwegman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear adwegman,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig hotel, schoon, gezellig en leuke animatie! Relaxte muziek bij het zwembad, dichtbij strand en lekker eten en drinken een echte aanrader. In het restaurant word je vriendelijk bediend, Geen opdringerige verkopers aan je bedje.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Wendy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Wendy K,
Thank you so much for staying with us at Ideal Prime Beach.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, facilities and services.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

animatie is top.... mooi hotel en lekker eten kamers zijn erg mooi.... watergym met didi erg leuk ☺️☺️ Animatie maakt er 1 groot feest van ☀️☀️☀️☀️ We komen in september zeker weer terug vooral het buikdansen op de surfplank was Jolanda erg goed in Adam van de animatie maakt er 1 groot feest van bij het zwembad

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Sandra V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sandra V,
We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our animation team.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier op huwelijksreis en we vonden het super goed hotel! Eten is lekker, heel proper! En mensen die hier werken heel vriendelijk! Wij zijn gewoon heel content van dees hotel! Echt een aanrader!

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
1  Bedank Sema Ö
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Sema Ö,
Congratulations on your Honeymoon and thank you very much for taking the time to share your thoughts on Tripadvisor. We are so happy to hear you had an amazing time in our hotel.

We look forward to having you back in the near future and take part in more of your and your families life's celebrations and milestones.

Kind regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb 2 weken lekker genoten in dit hotel. Het personeel is aardig en ze hebben een hele leuke en gezellige animatie team. Het eten is heel lekker en soms wat een romig maar de keuze is zo groot dat je altijd wel iets lekkers kan eten. Er worden veel leuke activiteiten gedaan.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Sylvia S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotel_responsible, Manager van Ideal Prime Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Dear Sylvia S,
There is no greater reward for us than a review like yours.

We are thrilled you had such a wonderful time at Ideal Prime Beach with us and you loved so much our setting. All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Looking forward to welcome you back to the hotel.

Best regards,
Guest Relation Ideal Prime Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken