Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker eten”
Beoordeling van Vamos Beach

Vamos Beach
Geclassificeerd als nr. 21 van 544 Restaurants in Marmaris
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 20
Keukens: Mediterraan, Turks, Brits
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene, Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen, Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
1 november 2016 beoordeeld

bij faros kan je lekker eten voor weinig, en het is er altijd gezellig
ja kan er ook heerlijk op het strand liggen en je hebt beding aan je stand bedje

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank corapronk12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (745)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 745 beoordelingen

18 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige 2 weken gehad bij faros op het strand en s avonds lekkere cocktails gedronken. Vriendelijk en leuk personeel vooral Hakan en bilal. Op naar volgend jaar

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Biba35
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In september een weekje in marmaris geweest elke dag hier op het strand gelegen en elke avond een cocktail gedronken. Gezellige sfeer super leuk personeel dat alles doet om het je naar de zin te maken..
Kom hier zeker nog een keer terug..
Foto is van de eerste avond daar waar we toe gezongen werden omdat ik en een vriendin jarig waren geweest.
Speciale dank aan Hakan en Marley 2 toppers!!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Janita87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Faros Beach, zowel voor lunch als dinner. Eten is fantastisch hebben nieuwe kaart maar was niet nodig.
Geweldige plek om te eten kwaliteit
Is top bijna niet te evenaren.
Gezellig op de boulevard moet je een keer hebben gedaan.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank rens13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant en beach pub.
Drankjes worden op het strand geserveerd. Heerlijke lunches en diners. Vriendelijk personeel ! Een aanrader !

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank AliBHasselt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vamos Beach bekeken, bekeken ook

Marmaris, Marmaris District
Marmaris, Marmaris District
 
Marmaris, Marmaris District
 

In Vamos Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding