Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige dag voor jong en oud”
Beoordeling van Evergreen Travel

Evergreen Travel
Geclassificeerd als nr. 3 van 83 Boottochten en watersporten in Fethiye
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur
22 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een dag vol pret, lachen, spelen, bezichtigen en ervaren. Begonnen met watergevecht, sfeer zat er gelijk goed in. Genoeg rust momenten tussendoor. Lunch was prima en inclusief. Hier en daar uitleg over omgeving. Je kon extra activiteiten doen zoals ziplijn en raften, er werd ook duidelijk gemaakt dat je geen enkele verplichting had om daaraan mee te doen. Zeer vrijblijvend.
Modderbad was vooral lachen.
Beste vakantiedag aldus mijn dochter van 10.

Bedank Mounia H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evergreen_Travel, Yönetici van Evergreen Travel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mounia,
Thank you for your commant. We are that your daoughter liked her day and jeep safari. We hope to see you again.
Kind Regards,
Salih Taşçı
Evergreen Travel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (467)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

3 - 7 van 467 beoordelingen

5 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met jeep safari geweest! Geweldig vanaf minuut 1! Goede organisatie! Hoofd leider was een geweldige kerel die het heeft gemaakt de dag! Wat een feestje was het!

Bedank carola2407
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evergreen_Travel, Yönetici van Evergreen Travel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Carola,
Thank you very much for your generous review. We hope to see you again.
Kind regards,
Salih Taşçı
Evergreen travel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2017 beoordeeld

Deze dag moet je echt doen. Je wordt de hele dag op een plezierige manier door gids Erol vermaakt en daarnaast zie je ontzettend veel van het landschap.
Super dag gehad!!!!

Bedank janmartha2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evergreen_Travel, Yönetici van Evergreen Travel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2017

Beste Janmartha,
Hartstikke bedankt voor je reactie! We zijn blij dat we je een topdag hebben kunnen bezorgen en hopen dat we jou en/of je familie-vrienden in de toekomst weer van dienst mogen zijn.
Het allerbeste
Salih Taşçı
Evergreen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top uitstap, met super gids erol!
Mooie plaatsen bezocht, voldoende vrije tijd, actief of passief naar wens
Goed voor jong en oud,aanrader!!

Bedank Wendy L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evergreen_Travel, Yönetici van Evergreen Travel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2017

Beste Wendy,
Hartstikke bedankt voor je leuke reactie! We zijn blij dat we jullie een topdag hebben kunnen bezorgen. Ook van Erol lieve groeten en hopelijk tot ziens!
Salih Taşcı
Evergreen Travel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
1 september 2017 beoordeeld

Via Sky Sports de Evergreen jeep safari geboekt.
Volwassenen die elkaar van de jeep proberen te spuiten met een waterpistool. Ik moest even wennen maar toen ik eenmaal drijfnat was heb ik de "anderen" toch maar terug gepakt. En hoe!
Mijn dochter van 9 vond dit het hoogtepunt van de hele vakantie.
O ja, we hebben ook nog wat van de omgeving gezien. Voor dit geld zeker de moeite waard als je niet bang bent om kletsnat te worden.

Bedank Peter R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Evergreen Travel bekeken, bekeken ook

 

In Evergreen Travel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding