Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.791)
Beoordelingen filteren
1.791 resultaten
Waardering van reizigers
878
539
211
96
67
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
878
539
211
96
67
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 1.791 beoordelingen
21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een zeer aangename vakantie gehad. Het een is gevarieerd en lekker.De bungalows zijn in de natuur gelegen waardoor je de eekhoorntjes ziet rond lopen. Kamers en domein zijn zeer goed onderhouden, animatie voor kinderen bevind zich vlak aan het kinderwens, animatie voor kinderen is top, met dank aan bobo,ga Nu en willy! De kinderen hebben enorm genoten. Kortom we hebben een super vakantie gehad.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank JawadE80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KusturClub, Konuk İlişkileri Müdürü van Kustur Club Holiday Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018

Geachte gast,Ik ben blij om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf! . U maakt ons aniamtion team heel blij met uw recensie! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in het hotel. Met warme groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds 2 maal geweest. Vriendelijke ontvangst.Eten zeer behoorlijk naar Turks niveau. Aan te raden zijn de bungalows. Kort bij het centrum van Kusadasi,te bereiken via dolmus juist voor het hotel.
Ik raad dit hotel zeker aan
Ga terug in mei 2018

Verbleef: september 2017, reisde met familie
1  Bedank Patrick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld

Een heel mooi resort met toffe bungalows. Heel lekker eten enorm gevarieerd. Heel mooie avondshow. Toffe animators die steeds tot u beschikking staan. Kortom prachtige vakantie gehad. De barmannen zijn om ter vriendelijker.iedereen is zeer gedienstig om alles naar wens te laten verlopen.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank AlfonsV56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bahar Selda T, Konuk İlişkileri Müdürü van Kustur Club Holiday Village, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2017

Beste Gast,
hartelijk dank voor het schrijven van een review hier op TripAdvisor. Ik ben blij om te lezen dat u hebt genoten van uw verblijf.
Wij hopen dat wij u in de toekomst weer in ons hotel mogen verwelkomen.



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Alweer in Kuştur Club nu. Fantastisch hotel / vakantiepark. Lekker eten, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Speciale vermelding voor het animatieteam. Fifi, Musti, Will, Cindy, Yasmine, ...en alle andere. "You are great people" nog een weekje hier en we kunnen al dromen van ons vijfde bezoek voor volgend jaar. Echt een aanrader. Als je hier niet tevreden bent, dan ben je een zeurpiet.
WE LOVE KUŞTUR
Whith love, from Els & Tom

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
1  Bedank TomH6217
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het eerste zicht een redelijk resort, maar eenmaal binnen merk je wel dat het geen 5 sterren is.

Badkamer haalt nog geen 3 sterren, niet schoon en super klein. Het eten is redelijk, maar we zijn erg ziek geworden hier. 's nachts overgeven, buikpijn en diarree. Of van het eten, of van het zwembad. Gister dreef er zelfs een drol in het hoofd zwembad. Niet echt hygiënisch dus.

Ik snap niet waar al die goede reviews vandaan komen. Of ze zijn broer, of van mensen met vrij lage standaard.

Ik ben al 5x in Turkije geweest, dit is het slechtste hotel waar ik verbleven ben.

Dus die 5 sterren klopt niet, de reviews hier en op andere websites ook niet.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
4  Bedank ChristoLondon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken