Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Paloma Oceana Resort
Als dit hotel je aanspreekt, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in
US$ 209*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Kaya Side(Side)
US$ 195*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 108*
US$ 102*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 200*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 154*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Armas Bella Sun(Side)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88*
US$ 54*
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 174*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 173*
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 154*
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.316)
Beoordelingen filteren
1.316 resultaten
Waardering van reizigers
904
273
90
30
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
904
273
90
30
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.316 beoordelingen
9 oktober 2016 beoordeeld

Dit hotel is deze zomer niet meer hetzelfde dan de jaren voordien,er werd enorm bezuinigd op het personeel,deze moesten heel hard werken.
Voor ons was het de derde keer en vonden het niet meer goed.Prijs te duur geworden en we hebben zeer veel moeten inleveren.Volgens de hostesse was dit normaal

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank huysegemssabine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceana_Resort_PALOMA, General Manager van Paloma Oceana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 november 2016

Beste huysegemssabine,

Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Hierdoor krijgen wij de kans om de kwaliteit van ons hotel te verbeteren en onze gasten zo een betere service aan te bieden.

We vinden het jammer om te lezen dat de verwachtingen die u had niet ingelost zijn. Het is ons doel om iedereen een fijne vakantie te bezorgen.

De minpunten die u heeft aangegeven zullen door ons geëvalueerd en waar mogelijk verbeterd worden.

We willen u van harte bedanken voor uw objectieve beoordeling en hopen u weer in Paloma Oceana Resort te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Arif ATAK
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld

Wij waren zeer tevreden met onze keuze, Paloma is een groot maar aangenaam hotel, waarschijnlijk mede dankzij het feit dat het hotel niet volledig gevuld was.

De kamer was groot genoeg en het hele hotel ademde rust en ontspanning uit. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg animatie.
Een minpuntje wel was dat de obers soms iets beleefder mogen zijn, een “alstublieft” of “dank u” is toch niet teveel gevraagd denk ik. Ook van het onderdeel “show cooking” hebben we weinig gezien, er werd vooral gebruik gemaakt van au bain marie, waardoor dat niet alle eten altijd even warm was.

Maar laat deze 2 minpuntjes u niet afschrikken, al bij al was dit een zéér aangename vakantie is en is het hotel zeker een aanrader voor iedereen

Specials thanks to ALINA, our favorite sport animator, who was always very enthusiastic and just an asset for every hotel!

Also we would like to give a special recommendation for waiter Memmet, who did his very best to serve us in the fish restaurant.

Kamertip: Kies zeker voor een kamer met zicht op zee
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Geert G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceana_Resort_PALOMA, General Manager van Paloma Oceana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2016

Geachte Geert G,

Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Het doet ons plezier om te lezen dat u van uw vakantie genoten heeft. We hopen u dan ook snel weer in Paloma Oceana Resort te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Arif ATAK
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer groot en net strand. Bijzonder lekkere keuken, nette kamers met comfortabele bedden en goede service. Momenteel zijn er geen russen, dus de buffetten verlopen gezellig. Een mooie mix van verschillende nationaliteiten met een duitse meerderheid. Best gezellig. Alles dus wat je kan wensen voor een geslaagde vakantie!!

Verbleef: Mei, 2016, reisde met vrienden
Bedank Sarah V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceana_Resort_PALOMA, General Manager van Paloma Oceana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2016

Beste Sarah,

Dank u voor de prachtige beoordeling. We waren erg blij dat u tevreden waren met onze service. Wij hopen dat u ons opnieuw te kiezen in de komende tijd.
Bedankt en tot ziens voor nu
Met vriendelijke Groeten,
Arif ATAK
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2016 beoordeeld

de vakantie was maanden op voorhand geboekt zonder enige twijfel terug naar de vertrouwde plek hotel Paloma Oceana waar we ons thuis voelen
Het was een blij terugzien,alsof je uw familie terug ziet.
Nog altijd kraaknet verzorgd en vriendelijke bediening met dank aan de ober die altijd klaar staat om u met de glimlach te bedienen.
Het animatieteam was wel totaal anders en maar goed ook dit was nodig.
Nu was het terug een team Julia en Fabrice waren er gelukkig nog wel dat zijn de anciens die hun van voor 100% kennen .
Hopelijk zien we elkaar volgend jaar terug

Kamertip: In het hoofdgebouw
  • Verbleef: April, 2016, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Jocetimi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceana_Resort_PALOMA, General Manager van Paloma Oceana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2016

Geachte Jocetimi,

Van harte bedankt voor uw positieve beoordeling. Iedereen in Paloma Oceana Resort doet zijn uiterste best om elke gast een fantastische vakantie te bezorgen. We hopen jullie terug bij ons te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Arif ATAK
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2016 beoordeeld

We zijn in januari in dit hotel geweest. Is een prachtig hotel met alles erop en meer.. Eten was altijd heel lekker, afwisseling in de menu. Gratis wifi op de kamer en in het ganse resort. De minibar werd dagelijks gratis aangevuld. De dranken in de bars waren zowel internationaal als nationaal en de cocktails werden met zorg bereid. Lekkere koffie, wat meestal niet het geval is in Turkije. Iedere dag vers geperst fruitsap. Buiten het seizoen stelt de animatie niets voor. Ze waren wel aanwezig met een beperkt programma. Ook van de snacks was niet veel te merken, maar voor ons geen enkel probleem. Bij het inchecken verliep alles nogal chaotisch. Ze hadden ons all-in bandje vergeten en we werden tegengehouden door de security die dachten dat we er niet logeerden. Verder een super hotel, mooie verzorgde en goed onderhouden kamers. We gaan zeker terug.

  • Verbleef: Januari, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank marie c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceana_Resort_PALOMA, General Manager van Paloma Oceana Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2016

Geachte marie c,

Dank u voor de prachtige beoordeling. We waren erg blij dat u tevreden waren met onze service. Wij hopen dat u ons opnieuw te kiezen in de komende tijd.

Bedankt en tot ziens tot de volgende keer.

Met vriendelijke Groeten,
Arif ATAK
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken