Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Manavgat Waterfall and River te ontdekken
vanaf US$ 19,71
Meer info
Cruise Dolfijneneiland
7 beoordelingen
vanaf US$ 22,74
Meer info
vanaf US$ 15,35
Meer info
vanaf US$ 45,48
Meer info
Beoordelingen (2.277)
Beoordelingen filteren
2.277 resultaten
Waardering van reizigers
747
549
597
232
152
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
747
549
597
232
152
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.277 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2019 via mobiele applicatie

Leuk om een keer gezien te hebben. Veel kraampjes, dus behoorlijk toeristisch. Entree was maar 1 euro, 6 Lira. Mijn zoontje van 9 was gratis. Waterstand was lager dan normaal, maar dat mocht de pret niet drukken.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Christelbijsterbosch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

Manavgat watervallen zijn wel leuk voor een kort bezoek. Meer dan 1 uur zal je er niet besteden. Voor de entree (6 lira) hoef je het niet te laten. Het viel ons een beetje tegen

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank befumer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019

De "watervallen" zijn gewoon een niveauvershil van een halve meter. Bij droogte is de betonnen muur waar het water over stroomt duidelijk te zien. Gelukkig zijn er nog wat kraampjes waar je kan flaneren om de tijd te doden.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Coyote1307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2019 via mobiele applicatie

De Turken waren zo aan het opscheppen over hun waterval. Tjonge wat een teleurstelling. Echt de moeite niet om naartoe te gaan. Dat hebben we in de Ardennen ook hoor

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 308pascalel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2019

Een beetje zoals COO. en iets meer zoals de RIjnwaterval. Steeds mooi om te zien. Aan de big splash plek betaal je inkom en meander je eerst door allerhande toeristensprullariastalletjes. Waterstand was hoog waardoor je echt "in" het water kon gaan staan op sommige uitkijkplekken.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank LudoKMR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken