Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.422)
Beoordelingen filteren
4.422 resultaten
Waardering van reizigers
2.931
884
355
145
107
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.931
884
355
145
107
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
45 - 50 van 4.422 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2018 via mobiele applicatie

Super leuke vakantie! Personeel is zeer vriendelijk en ziet er allemaal goed uit! Ook het buffet is groot en geeft dus veel keus. Zeker voor gezinnen met kids zeer uitstekend met het grote zwembad en een waterpark. Zeker aan te raden!

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank yoepwillems
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pegasos World S, Genel Müdür van Pegasos World Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
What a nice compliment to our hotel and most of all our team!
We are happy to hear that you found the service and whole team very good
Thank you for this excellent review of your stay - we hope to see you back with us in the not too distant future.
Warmest regards,
General Manager
Okan Demirtaş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018 via mobiele applicatie

We hebben hier een heerlijke vakantie met onze 2 dochters van 2 maanden oud en 3.5jaar oud.
Familiekamers zijn groot en zelfs van een regendouche voorzien.
Zwembaden zijn groot en keurig onderhouden.
De zee is heerlijk met een prachtig strand.
En dan het eten... bijna teveel keuze!
Kortom zeker een aanrader voor families met kinderen.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank mariekeoomen87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pegasos World S, Genel Müdür van Pegasos World Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
Thank you very much for the evaluation and compliments placed on Trip Advisor.
We are happy to find out about your satisfaction in regard of the visit at our hotel.
It would be our pleasure to welcome you again at any other occasion.
Best Regards
General Manager
Okan Demirtaş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2018 via mobiele applicatie

Het is een heel goede hotel. Eten is heel lekker en aktijd veel. Mensen die hier werken zijn zeer behulpzaam. Het is een groot plaats en je kunt hier veel doen. De kamerd zijn heel proper en met mooie uitzicht.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank NoraD1084
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pegasos World S, General Manager van Pegasos World Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
What a nice compliment to our hotel and most of all our team!
We are happy to hear that you found the service and whole team very good
Thank you for this excellent review of your stay - we hope to see you back with us in the not too distant future.
Warmest regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is heel mooi en eten is heel lekker. Mensen zijn heel vrindelijk.De kamers zijn heel proper en mooi. De personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Het is een groote plaats en jd kunt veel doen.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Drilon D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pegasos World S, General Manager van Pegasos World Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest
What a nice compliment to our hotel and most of all our team!
We are happy to hear that you found the service and whole team very good
Thank you for this excellent review of your stay - we hope to see you back with us in the not too distant future.
Warmest regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2018

Groot resort, Soms best een eind lopen naar je hotel. De hele dag zie je hier hardwerkende poetsende vrouwen rondlopen. De kamers zijn schoon, de zwembaden zijn schoon. Het eten was goed (Maar dan wel in het buffetrestaurant. Het a la carte ding was vreselijk!) Schoon strand,meer dan genoeg bedjes en als er ergens een drol in het zwembad dreef ging dat meteen dicht om schoongemaakt te worden. Dat heb ik nog nooit ergens meegemaakt ;) Heerlijke cocktails, en leuk entertainment. Ik zou dit resort meteen weer bezoeken.

Als er al een probleem was, was dit binnen tien minuten opgelost. Echt een aanrader.

Over het algemeen is Side ons beter bevallen dan Bodrum en Hurghada. Superaardige, vriendelijke mensen, en leuke bezienswaardigheden. Laat je alleen niets wijsmaken als je een boottochtje gaat maken: Er leeft daar in die haven waar ze aanmeren nog geen bacterie, laat staan dat je schildpadden ziet en met ze kunt zwemmen. Als je door de hoofdstraat van (oud) side recht naar beneden loopt richting de haven, staat een soort tentje met boottochtjes. Die man spreekt Nederlands.

En als je dan met je rug naar hém staat, en recht over het plein loopt zit naast het postkantoor verborgen een trapje naar boven. Daar vind je een terrasje met het beste uitzicht over de zee dat je maar kunt wensen!

Kamertip: Familiekamers zijn ruim, maar liggen ver van de receptie vandaan ;)
  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Tamara H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pegasos World S, Genel Müdür van Pegasos World Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 april 2018
Google-vertaling

Dear Pegasos World Guest
Thank you for your review on Tripadvisor and that you spent the time for it.
We are very pleased to read that you felt well with us during your stay.
Thank you for your positive words about our our hotel. We also thank you for your great feedback.
Visit us again soon during a next trip. We are looking forward to it.
Sincerely , Yours
Okan Demirtaş

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken