Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 204
US$ 187
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 288
US$ 267
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 48% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 48% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 510 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Su(Antalya)
US$ 241
US$ 175
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Akra(Antalya)
US$ 220
US$ 179
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Delphin Diva Premiere(Antalya)
US$ 390
US$ 335
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 577
US$ 553
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 252
US$ 244
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 466
US$ 408
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 455
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Alp Pasa Hotel(Antalya)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 1.434
US$ 1.055
Priceline
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (1.063)
Beoordelingen filteren
1.063 resultaten
Waardering van reizigers
750
182
92
22
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
750
182
92
22
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 1.063 beoordelingen
25 mei 2018 beoordeeld

1 van de beste hotel waar ik al geweest ben in Turkije. Super service, ze komen zelf vragen of je iets wil drinken aan het zwembad. Heel goed zwembad. Ook eten is super. Niets negatief over dit hotel te zeggen.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Shari O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2018 beoordeeld

Leuk hotel maar er zijn betere in Lara, service aan je bedje is mooi. Het ontbijt en avond eten in het restaurant is goed en varierend alleen overdag zijn de snacks gewoon van mindere kwaliteit. Veel is koud of niet lekker of vet omdat het te lang in de warmhoudbak ligt. Daarnaast cocktails niet te drinken omdat men c kwaliteit schenkt. De ijsjes en wafels zijn goed te doen. A La Carte is geen A La Carte, je kiest namelijk niet van een kaart en krijgt gewoon maar wat voorgeschoteld wat men die dag in gedachten heeft met steak of vis in het achterhoofd. Voor gezinnen met kinderen ik zeg doen voor gezinnen met tieners boek iets anders.

Verbleef: september 2017
Bedank laracroftonline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2018 beoordeeld

een 2 pers. kamer Ultra all incl. gereserveerd en we kregen een 1 pers. kamer met 2 pers. bed, na geklaagd te hebben en 2 dagen in die kamer kregen we een ruime 2 pers. kamer aan de zijkant boven de keuken, s'morgens rond 06.00 uur kwamen de vrachtwagens lossen wat echt niet zachtzinnig ging, ik ga niet klagen, ik dacht eens maar nooit meer naar dit hotel, personeel was zoals overal in Turkije heel vriendelijk, eten was weinig aan, weinig variatie vond ik, 1 keer s'nachts over m'n nek gegaan omdat het eten gewoon niet lekker was,
Nogmaals, NOOIT MEER!

Kamertip: Vraag een kamer met uitzicht op zee
  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Dre H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel waar wat ons betreft alles op orde is.ja, het blijft all inclusive, maar veel gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Prima zwembaden, glijbanen, strand en activiteiten. Niks mis mee, geen klachten.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Jeroen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld

Net terug van een heerlijke, onbezorgde week in Saturn Palace. Ons matras was nogal hard en dat werkt direct opgelost. Schone en nette hotelkamer van alle gemakken voorzien. Wij hadden een hotelkamer met jacuzzi op het balkon en uitzicht over zee. Echt een aanrader!!! Voldoende variatie in eten en drinken, niet iedere dag hetzelfde.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker nog een keer terug!

  • Verbleef: april 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Inge B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken