Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima vakantie”
Beoordeling van Kervansaray Hotel Kundu

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 6 websites!
Kervansaray Hotel Kundu
Beoordeeld als nr. 56 van 230 hotels in Antalya
3 mei 2013 beoordeeld

Ik heb van 8 tot 22 april 2013 een prima vakantie gehad in dit hotel. Leuk en vlot personeel en klachten werden gelijk afgehandeld.Het animatieteam was zeer onderhoudend maar niet opdringerig. Ik ga er zeker nog een keertje terug naartoe , maar dan wat later in het jaar. Het zeewater was nog niet echt op temperatuur en het zwembad was nog kouder. Maar genoeg bedjes en parasols bij het zwembad en aan zee. Al met al een hele fijne vakantie gehad.

Kamertip: Als je niet tevreden bent met je kamer vraag gerust om een andere. Ze doen er alles aan om je tevred ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2013, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vakantiegangster-007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (1.105)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 14 van 1.105 beoordelingen

9 november 2012 beoordeeld

het is een prima hotel met goede service en eten.
het complex is ruim met prima zwembad en bedjes genoeg en een heel leuk actief animatieteam die niet gaan aandringen als je geen zin hebt om mee te doen.
binnen in het hoofdgebouw zie je inmiddels wel behoorlijke gebruiks slijtage dus een opknapbeurtje is wel hier en daar op zijn plaats.
de kamer is verder prima met een leuk balkonnetje.
alleen hebben we slecht geslapen door de vreselijk harde bedden !

Kamertip: de kamers zijn 2 persoons, een 3e persoon moet op een extra te plaatsen opklapbed slapen.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BarryB073
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2012 beoordeeld

ben hier met een vriendin dit jaar voor de 2e maal geweest, om aan het slechte belgische weer te ontsnappen tijdens mijn verlofperiode en heb een zalige vakantie gehad!
je verveelt je eigenlijk nooit!
is het nu om te relaxen aan het zwembad of om mee te doen aan de diverse activiteiten samen met het animatieteam, kortom er is voor elk wat wils!
avondshows zijn super! super entertainment team!
ALSO Ugur thank u for being my bodyguard at disconight! it's nice to feel safe as a girl by herself ;-)

Kamertip: kamers aan de kant van het zwembad zijn de mooiste, maar de rest is ook zeker ok; kortom je zit niet ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2012, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Delphine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2012 beoordeeld

voor tweede jaar op reis in het Kervansaray Kundu Beach Hotel.
zeer ruime familiekamers, waren gezin met twee tieners
voldoende liften (6 stuks)
mooi zwembad met voldoende ligstoelen en parasols.
uitgebreide buffetten zowel 's middags als 's avonds.
prima animatieteam.

  • Verbleef: Juli, 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank lode m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2012 beoordeeld

Goed hotel om een fijne vakantie door te brengen. Voldoende grote kamer (familiekamer), lekker eten met veel afwisseling, een groot zwembad met aquapark, mooie shows.
Zeker aan te bevelen!

  • Verbleef: Juli, 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Guy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2012 beoordeeld

een zeer leuke vakantie gehad met tof entertainment!
je amuseert je te pletter met de avondshows!

  • Verbleef: Juni, 2012, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Delphine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2011 beoordeeld

Met het hele gezin, plus aanhang, 7 personen daar geweest van 17 oktober t/m 24 oktober j.l.
Voor we daar heen gingen hebben we wat beoordelingen gelezen die doorgaans nogal negatief waren Geen idee waarover die gingen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal geweldig was.
Eten was prima, voor ieder wat wils. De kamers waren schoon en netjes.
Eén kamer moest met drie personen gedeeld worden, daar was geen rekening mee gehouden. We kwamen 's-avonds nogal laat aan en hebben tot half twee moeten wachten op een extra bed (stretcher) dat was wat minder. Ook dit werd de volgende dag goed opgelost. De kamers werden iedere dag schoongemaakt. Schone handdoeken werden er opgehangen en de bedden werden verschoont.
Personeel was allemaal ontzettend vriendelijk en behulpzaam, op de badlaken- man na, die was alle 8 dagen chagrijnig.
Toiletten buiten bij het zwembad werden heel regelmatig schoongemaakt, mocht je er eentje treffen die niet schoon was dan zegt dat meer over de bezoeker ervan dan over het personeel.
De glijbanen bij het zwembad waren voor iedereen een groot feest, het water was wat koud maar dat mocht de pret niet drukken.
Wij hebben er een fijne vakantie gehad en zullen, als de kans zich nog eens voordoet, zeker nog eens terugkomen.

Kamertip: Wij hadden 3 kamers met zeezicht op de vierde verdieping. Eentje is ingeruild voor een kamer met ze ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Oktober, 2011, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JosePrins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Antalya bekeken
op 9.0 km afstand
Kervansaray Lara Hotel
Kervansaray Lara Hotel
nr. 177 van 230 in Antalya
1.425 beoordelingen
op 1.2 km afstand
Lara Family Club
Lara Family Club
nr. 8 van 230 in Antalya
844 beoordelingen
op 0.2 km afstand
Sherwood Breezes Resort
Sherwood Breezes Resort
nr. 20 van 230 in Antalya
2.857 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1.2 km afstand
Ramada Resort Lara
Ramada Resort Lara
nr. 23 van 230 in Antalya
1.805 beoordelingen
op 0.4 km afstand
Limak Lara De Luxe Hotel&Resort
op 2.2 km afstand
Miracle Resort Hotel
Miracle Resort Hotel
nr. 30 van 230 in Antalya
966 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Kervansaray Hotel Kundu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Kervansaray Hotel Kundu

Adres: Kundu Mevkii Antalya Merkez | Lara Beach, Antalya 07230, Turkije
Locatie: Turkije > Turkse mediterrane kust > provincie Antalya > Antalya
Voorzieningen:
Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 10 beste resorthotel in Antalya
Nr. 35 spahotel in Antalya
Nr. 35 hotel aan het strand in Antalya
Nr. 49 luxe hotel in Antalya
Prijsklasse: € 59 - € 105 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Kervansaray Hotel Kundu 5*
Aantal kamers: 396
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Expedia, Booking.com en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Kervansaray Hotel Kundu met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Kundu Kervansaray Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding