Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Akra(Antalya)
US$ 202
US$ 160
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 180 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 160
US$ 125
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Delphin Palace Hotel(Antalya)
US$ 466
US$ 378
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 468 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 22/07
US$ 597
US$ 555
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 329
US$ 296
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 350 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Delphin Imperial Hotel Lara(Antalya)
US$ 538
US$ 449
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Delphin Diva Premiere(Antalya)
US$ 436
US$ 365
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 259
US$ 245
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 516
US$ 418
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 385
Cancelon
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.693)
Beoordelingen filteren
1.693 resultaten
Waardering van reizigers
645
459
288
150
151
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
645
459
288
150
151
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.693 beoordelingen
11 juli 2014 beoordeeld

Mooi hotel, super schoon. In de badkamer wat achterstallig onderhoud. Iedere dag werd de kamer schoongemaakt. Veel gebruik gemaakt van de fitness en naar de hamam geweest. Echte vakmensen werkzaam in de hamam. Eten was ook goed en gevarieerd.

Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
Bedank Bianca Jeroen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Your_World_of_Wonder, Customer Relations Manager van PGS Hotels Kremlin Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2014
Google-vertaling

Dear Mrs. Bianca,

First of all I would like to apologize for responding in English. Unfortunately I cannot speak Dutch but I hope this is no a problem.

Thank you very much for sharing your impressions about our WOW Kremlin Palace Hotel here on Tripadvisor.

We are pleased to read that you had a pleasant and relaxing holiday with us. We really hope that we will have the honour to welcome you again soon. Our Hamam Team and each of our hotel staff is looking forward to see you again.

Best Regards

Rebekka Brehm
Customer Relations Manager 
World of Wonder Resort Hotels
 
If you have any further questions or suggestions for WOW Kremlin Palace or another of the World of Wonders Resort Hotels please do not hesitate to contact me at crm@wowhotels.com.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2013 beoordeeld

We waren erg benieuwd naar dit resort wat er super de luxe uitzag, niet goedkoop maar...

Het was een super mooi complex met goed personeel, die bijna schrikken dat je bedankt of vriendelijk groet. Zwembad was super en flink groot, animatie leuk wel erg op russen gericht, speelden zelfs vals ha ha.

Eten is goed maar af en toe wat vlak, kun je wel met kruiden op smaak maken.

Drank in overvloed en kamer netjes, meteen fooi geven zorgt voor "liefde" van het personeel. Kortom als je even door de Russen heen bijt een leuke ervaring.

Een indrukwekkend onderkomen, je waant je een Tsaar in vroeger tijden

Gewoon lekker genieten van het weer, de all inclusive en de ruimte.

  • Verbleef: april 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank John1422
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2012 beoordeeld

Dit Hotel is Subliem , ligging uitstekend , eten erg goed , familie kamer zeer mooi , ook zwemgelegenheid genoeg aanwezig en het annimatieteam heeft zeer mooie show's.
Vriendelijkheid is in Tunesië beter als in Turkije.
Een aanrader om met Familie of kinderen heen te gaan , vooral kinderen die graag voetballen is dit hotel helemaal op ingericht.

  • Verbleef: september 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Theo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
5 juni 2011 beoordeeld

Na het lezen van de recensies op trip advisor voordat we gingen, wisten we niet wat te verwachten, maar er was niets om ons zorgen over te maken. Wat een mooi hotel, grote kamer (DUPLEX), zwembad schoon en glijbanen geweldig.
De beoordelingen over de Russen zijn juist, hebberig en arrogant maar je moet dit negeren.
Een verscheidenheid aan eetgelegenheden maar in het hoofdrestaurant was het eten een beetje repetitief, maar u kunt ook gaan naar het zusterhotel voor een verandering, wat prachtig was. Als u de beste drankjes wilt ga naar de cocktailbar boven

Bedank tontart
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
21 maart 2011 beoordeeld

Is de eerste keer geweest voor mij en zeker de laatste!!! Kan gewoonweg niks goeds vertellen over dit hotel! Het zat vol met Russen en vooral het eten trok op niks!!! Restaurant van dit hotel trok gewoon op niks en het was er zekers niet proper! Heel heel slechte hotel zeker geen 5 sterren waard maar een 1!!!

Verbleef: maart 2011, reisde met familie
7  Bedank Nes_Karaduman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken