Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten in alanya.”

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar
Reserveren met
Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 3 van 655 Restaurants in Alanya
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
26 september 2018 beoordeeld

Heerlijk eten voor een vriendelijke prijs,zeer vriendelijk personeel.
Aangename ligging direct op de grote straat.
Alles in de buurt van het centrum, winkels en nog eens winkels.
Lachwekkende prijzen.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank vanderheidegj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sakir K, Yönetici van Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind comments about our restaurant.

As Olivia family, our main goal is to give our customers top-quaility service.

Hope to see you again.

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (541)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 541 beoordelingen

16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier heerlijk gegeten en het personeel was super vriendelijk..
Ook was het eten mooi opgemaakt en krijg je waar voor je geld

Datum van bezoek: april 2018
Bedank ben19801
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sakir K, Yönetici van Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind comments about our restaurant.

As Olivia family, our main goal is to give our customers top-quaility service.

Hope to see you again.

Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Komen er heel graag, is erg goed, en vriendelijk personeel!! zo mogen er meer restaurants zijn in Alanya.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank HansWijnhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2018 beoordeeld

Heerlijk gegeten, vlees perfect klaargemaakt, topbediening. In korte tijd ben ik hier 2 keer geweest dit zegt genoeg.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rRaynaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend gegeten! Perfecte bediening. Alles wat je wensen kan! Iets duurder, maar je geld is dubbel en dwars waard!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank K2359ZMhansb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar bekeken, bekeken ook

 
Alanya, provincie Antalya
 

In Olivia Gourmet Restaurant & Cafe Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding