Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“heerlijk eten ”
Beoordeling van Prima Restaurant Bar

Prima Restaurant Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 639 Restaurants in Alanya
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 4
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

wij hebben weer heel erg lekker gegeten ook de wijn was uitstekend. wij komen weer terug. de tournedos was geweldig mals zalig groetjes.

Bedank Raymond O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raif G, Owner van Prima Restaurant Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2017
Google-vertaling

Dear Raymond,

Thank you for your very nice words, you are more than kind. It always a great pleasure for us serving you and your family. We are looking forward to seeing you soon again in Prima.

Warm regards,
Raif Guven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (786)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 16 van 787 beoordelingen

5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en de eigenaar is super vriendelijk en helpt en adviseert bij het uitzoeken van gerecht en drank, komen hier zeker nog eens terug

Bedank HansWijnhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raif G, Owner van Prima Restaurant Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2017
Google-vertaling

Dear Hans,

Thank you for your nice words, you are very kind. It was a pleasure for us serving you and we are looking forward to seeing you soon again.

Warm regards,
Raif Guven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We wilden even wat drinken en vonden dit restaurant bij de markt in Tosmur. Vriendelijke ontvangst en hebben ook maar gelijk eten besteld. Zeer verrassend, heerlijke cheeseburger met bacon, verse gebakken aardappeltjes erbij en ook de broodjes met tuna waren overheerlijk. Kregen nog thee, koffie of ijs aangeboden. Al met al een ervaring om zeker naar terug te komen

Bedank yvonne150556
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raif G, Sahibi van Prima Restaurant Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Dear Yvonne,

Thank you very much for your nice words, you are more than kind. It was a great pleasure for us serving you and we are looking forward to seeing you soon again in Prima.

Warm regards,
Raif Guven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben erg goed gegeten bij Prima, vriendelijk en ervaren personeel. Heerlijke voorgerechtjes gekregen en erg lekker hoofdgerecht! Echte aanrader en volgens de door ons bekende kwaliteit geholpen en gegeten.

Bedank Natjuuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raif G, Sahibi van Prima Restaurant Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juni 2017
Google-vertaling

Dear Natjuuh,

Thank you for your nice words, you are more than kind. It was a great pleasure for us serving you and we are looking forward to seeing you soon again.

Warm regards,
Raif Guven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2016 beoordeeld

Ze raden zelf aan om geen voorgerecht te nemen, want dit is inbegrepen, 3 kleine lekkere hapjes, hoofdgerechten zijn prima verzorgd, als specialiteit krijg je zwarte rijst, heel lekker, minpuntje is de koffie, met zulk verfijnd eten, zou een echte koffie ipv nescafe of cappucino uit een zakje toch een aanrader zijn, en alleen bij black nescafe krijg je degustiefje

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank cotro2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raif G, Owner van Prima Restaurant Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2016
Google-vertaling

Dear Cotro,

Thank you for your nice review, you are more than kind. I t was a big pleasure for us serving you and we are looking forward to seeing you again soon in Prima.

Warm regards,
Raif Guven

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Prima Restaurant Bar bekeken, bekeken ook

 
Alanya, provincie Antalya
 

In Prima Restaurant Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding