Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (88)
Beoordelingen filteren
88 resultaten
Waardering van reizigers
23
30
15
7
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
23
30
15
7
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 88 beoordelingen
17 juli 2015 beoordeeld

wij gaan in september weer naar Elysee Garden en blijven 4 weken. We zijn hier nu al meer dan 20x geweest en het bevalt nog steeds heel goed. Het is een leuk familiehotel. Veel mensen komen hier vaker terug. Je bent hier geen nummer, ze kennen je omdat het niet grootschaals is en daar houden wij van. Iedereen van het personeel is altijd heel erg aardig. Mooi zwembad en een hele mooie grote tuin. Voor ons is het altijd thuiskomen hier.

Kamertip: kamers an de voorzijde zijn 's middags het koelst. Kamers aan zwenbadzijde blijft langer de zon
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Jacquelinetjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2013 beoordeeld

ik ben er dit jaar voor de 3e x geweest en wil volgend jaar weer gaan.goed hotel superschoon vriendelijk personeel en een prettige sfeer.ligt al in een levendige buurt en is ongeveer 25 minuutjes lopen naar de haven en centrum.echt een aanrader!

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank avanbekkum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 oktober 2013 beoordeeld

Ik heb een briljante tijd in dit hotel verblijft had, kon ik niet klagen over één aspect.
Er was een beetje kink toen ik daar aankwam, maar dit was snel en profesioneel opgelost.

bespaarde ligbedden waren een probleem, maar als je hun handdoeken in het water gooien
Over twee o'klok in de ochtend, krijgen ze de boodschap!

Het eten was ok, je krijgt waar je voor betaalt! Ik had geen problemen met het.

3  Bedank kerryoli
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
8 oktober 2013 beoordeeld

Wij komen al een aantal jaren in dit hotel.. Het is er altijd gezellig.. Al het personeel is vriendelijk. Van hoog tot laag.. Het zwembad is mooi groot met een kinderbadje. Beide hebben een glijbaan. Er is een hele grote tuin waar schildpadden en konijntjes los lopen. Ideaal voor kinderen..
We hopen hier nog een aantal jaren terug te komen..

  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jacquelinetjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2013 beoordeeld

Goed hotel. Wifi op meeste verdiepingen. Goed zwembad .. Veel kinderen dus ideaal als gezinshotel. Het eten was goed maar meer variatie zou welkom zijn. Hotel ligt op loopafstand van de stad maar een taxi kost ongeveer 15 TL ongeveer 6 euro.Animatieteam doet goed haar best om iedereen te vermaken en dat lukt goed.Enige min punt ..wij hadden 2 kamers en alleen in de slaapkamer zit een airco dus hebben we onze zoon laten verhuizen van woonkamer naar slaapkamer anders was het niet uit te houden.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stefan_Van_Akkeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken