Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten en leuke sfeer”

Mezze Grill Ocakbasi Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 655 Restaurants in Alanya
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 15
Gegevens restaurant
23 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke avond gehad. Ondanks het naseizoen probeerde ze iedereen het naar zijn zin te maken.

Een dikke aanrader dus

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank JasperW121
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ömer Faruk Y, Yönetici van Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.539)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.540 beoordelingen

21 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tapas like keuken
Fijne gerechten met lokale producten en originele, soms verassende smaken
Geen hoofdgerecht genomen wegens voldoende met de heerlijke kleine gerechtjes

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ErwinVD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ömer Faruk Y, Yönetici van Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen al 20 jaar in Alanya, maar hebben nog nooit zo lekker gegeten als bij Mezze grill Ocakbasi! Van het voorgerecht tot aan het nagerecht is alles tot in de puntjes geregeld en word je eten met een glimlach geserveerd. Door de open keuken kan je letterlijk een kijkje in de keuken nemen, iets waar ik persoonlijk gigantisch van houd, en door de open keuken kan je al niet om de geur van lekker eten heen als je er voorbij loopt. In de 2 bezoeken aan Alanya van 2018 hebben wij er 6x heerlijk gegeten en overtreft de keuken zichzelf telkens weer!! Een restaurant om op je To-do list te zetten als je in Alanya bent!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Maurice N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ömer Faruk Y, Yönetici van Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit steak house kunnen we ten zeerste aanbevelen. Lekkere steak en andere gerechten. Warm onthaald en vriendelijke bediening. Hier komen we zeker terug.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Ann W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ömer Faruk Y, Yönetici van Mezze Grill Ocakbasi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you so much for your precious comment. We will like to see you again in our restaurant.

Best Regards , Mezze Grill Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heel lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Goed gelegen in centrum van Alanya. Gratis pick-up service en wifi. Een aanrader

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Kelly V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mezze Grill Ocakbasi Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Mezze Grill Ocakbasi Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding