Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.414)
Beoordelingen filteren
2.414 resultaten
Waardering van reizigers
1.095
740
363
126
90
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.095
740
363
126
90
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.414 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2015

Wij verbleven reeds 7 keer in dit hotel, gespreid over enkele jaren. Heel goed hotel, vriendelijk personeel, verzorgde kamers en rustige ligging. Lekkere verzorgde maaltijden, veel keuze, zowel voor ontbijt als de rest van de maaltijden. Spijtig, staat het hotel niet meer vermeld in de Belgische brochures, zoals Jetair, Thomas Cook.

Kamertip: Ik denk dat alle kamers goed zijn.
  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Speedy4853
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2015

Ik heb dit hotel al vele malen bezocht. De kamers zijn mooi ingericht en schoon. Het eten is zeer goed en gevarieerd (voor ieder wat wils), Het is sinds enkele jaren mogelijk om op het ten dele overdekte strandterras te lunchen. Zowel bij het zwembad als op het privéstrand zijn er altijd voldoende ligbedden. Het animatieteam doet er ook alles aan om de gasten (die dat willen) te vermaken.Tevens is er regelmatig live muziek in de bar.
Het HELE PERSONEEL krijgt van mij een 10! Iedereen is zeer vriendelijk en niets is teveel gevraagd.
Ik ga dan ook graag weer terug...

  • Verbleef: april 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Samirah1001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 7 januari 2015

Dit hotel is een uitstekend hotel, waaronder nice buiten- en binnen zwembad, een goed restaurant, nice bars en een onlangs geopend nachtclub met bar. Het personeel is erg vriendelijk en altijd behulpzaam. Het animatieteam werkt hard en zijn goed en zorgt ervoor iedereen een aangenaam verblijf te laten hebben. Over het algemeen,is het een geweldig hotel met geweldig personeel en zal iedereen een goede vakantie bezorgen.

3  Bedank Shannon R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 januari 2014

Mooi groot, schoon en goed hotel. Vooral groot door omvang met grote zonweide en tuin. Twee restaurants met goed eten. Staff is aardig en vermakend. Hotel grenst aan de zee met privé-strand. Mooi zwembad. Twee bars, grote lounge en arabisch café. Ook internetcafé. Animatie is leuk, elke avond iets anders. Overdag activiteiten zoals spellen en ander vermaak. All inclusive bar is zeer uitgebreid, onbeperkte drank en avond snacks. Kom er zeker weer terug! Hotel is zeer geschikt voor stellen, families, gezinnen, etc. Super hotel!

  • Verbleef: januari 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Shannon R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2013

Ik kom al jaren in dit hotel (nu voor het eerst in mei en voorheen in februari/maart) en voel me hier dan ook thuis. Heel vriendelijk personeel, goed en zeer gevarieerd eten (voor iedereen is er wat bij) en ruime kamers met voldoende opbergmogelijkheden. Op de bovenste verdiepingen heb je een prachtig uitzicht over zee.
Het hotel is weliswaar gedateerd, maar men is inmiddels begonnen aan de renovatie. De nieuwe strandbar met terras is al klaar. 's Middags kan hier ook gegeten worden.
Sinds ruim een jaar is er een zeer enthousiast animatieteam, dat diverse sportactiviteiten en shows organiseert. Kortom: ik kom heel graag terug naar Hotel Marhaba Palace!

Kamertip: In de wintermaanden zijn kamers aan de voorkant van het hotel aan te raden omdat daar meer zon komt. Je kunt dan heerlijk (uit de wind) op het balkon zitten.
  • Verbleef: mei 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Samirah1001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken